loader
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, apartman görevlileri ile buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, apartman görevlileri ile buluştu

Falezlerde Muratpaşa’nın farkı var
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’nda apartman görevlileriyle gerçekleştirdiği buluşmada,“Muratpaşa’da falez kıyı bandında denize sıfır noktaların hepsini yaşlılara, engellilere ya da sosyal hizmet çalışmalarına tahsis ediyoruz. İhale açıp kiraya vermiyoruz.Aksi durumda bir daha millet giremiyor” diye konuştu.
Başkan Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’nda bulunan Dağyakası Kafe’de apartman görevlileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda aralarında Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da bulunduğu çok sayıda muhtar da yer aldı. 
Aileleriyle birlikte kahvaltıya katılan apartman görevlileriyle tek tek selamlaşan Başkan Uysal,  burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa Belediyesi olarak geçmiş 5 yılda sürekli mahallerde olduklarını söyledi.  Cadde ve sokak yenileme çalışmaları, Çevreci Komşu Kart ve evde bakım hizmetlerinden hasta nakil hizmetlerine ulaşan sosyal hizmet çalışmalarıyla hiçbir ayrım yapmadan Muratpaşa sakinlerine eşit ve adaletli hizmet verdiklerini belirten Başkan Uysal, “Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Elini herkese adaletli ve eşit uzatan bir belediye olmaya gayret ediyoruz” dedi. 
Muratpaşa’da hal böyleyken dünyada siyasetin insanları ayrıştıran bir anlayış üzerine şekillendiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “İnsanları ayrıştırıyorlar, fanatize ediyorlar. Böyle olur mu, bundan milletimiz bir şey kazanır mı?Ama Muratpaşa’mızda bunun tam tersi bir düzen var” dedi. 
Başkan Uysal, buluşmanın gerçekleştiği Erdal İnönü Kent Parkı’nın ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’yı ziyaretinde “Şüphesiz ki Antalya, Dünyanın en güzel yeridir” cümlesini söylediği Erenkuş mevkiine çok yakın bir nokta olduğunu söyledi.  Daha önce mezbelelik halde bulunan bu alanının 2017 Haziran ayında açıldığını belirten Başkan Uysal, parkın yaklaşık 25 dönüm bir alana kurulu olduğunu belirtti. Başkan Uysal, “Muratpaşa’da falez kıyı bandında denize sıfır noktaların hepsini yaşlılara, engellilere ya da sosyal hizmet çalışmalarına tahsis ediyoruz. İhale açıp kiraya vermiyoruz. Aksi durumda bir daha millet giremiyor” diye konuştu. 


Etiketler: Muratpaşa Belediyesi apartman görevlileri buluşması Başkan Ümit Uysal'ın apartman görevlileri ile buluşması Erdal İnönü Kent Parkı Erdal İnönü Kent Parkı apartman görevlileri buluşması

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez, dumansız yaşamı seçenleri ödüllendirecek

Kepez Belediyesi ‘9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde önemli bir projeye daha imza atıyor. ‘Sen de bırakabilirsin’ projesi ile ilçe sakinlerini ücretsiz sigara bağımlılığından kurtarmaya hazırlanan Kepez, dumansız yaşamı seçenleri de ödüllendirecek.

Sağlık...

Yaz Spor Okulları Başlıyor

Yaz Spor Okulları Başlıyor


5 yıl önce Best Haber

Yaz Spor Okulları Başlıyor

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün çocuklara spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller

yetişmesine katkıda bulunmak, özgüven ve takım ruhu aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda

bulunmak amacıyla başlattığı '2019 Yaz ...

TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKI VERİLMESİ

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadını’na Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Antalya Milletvekili Atay Uslu mesajında şu ifadelere yer verdi:

...