loader
Rusya Türkiye'den domates ithalatını 2 kat artırıyor

Rusya Türkiye'den domates ithalatını 2 kat artırıyor

Rusya Tarım Bakanlığı, Türkiye'den ithal edilen domateste kotanın 100 bin tona çıkarılmasına yönelik karar tasarısı hazırladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türkiye'den ithal edilen domateste kotanın 50 binden 100 bin tona çıkarılmasına yönelik karar tasarısının hazırlandığı bildirildi.

Rusya, Kasım 2015'te Türkiye'den domates ithalatını durdurmasının ardından geçen yıl kasım ayında toplam 50 bin ton kotayla domates ithalatına başlamıştı. 


Etiketler: rusya ekonomi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

En çok Irak vatandaşları konut aldı

2020’nin ilk ayında Türkiye’de 113 bin 615 konut satılırken,uyruklarına göre bakıldığında en çok konutu Irak vatandaşlarının aldığı görüldü. Böylelikle sadece Ocak ayında Irak vatandaşlarına 739 konut satıldığı kaydedildi.

Medya takip kurumu Ajans Press,  Haberin Devamı

Ramazan pidesine zam yok

Ramazan pidesine zam yok


5 yıl önce Best Haber

Meclis üyelerinin elektronik ortamda katılımıyla yapılan toplantıda, bu yıl covid-19 salgınının sebep olduğu durum nedeniyle Ramazan pidesine zam yapılmaması yönünde karar alındı. Geçen yıl 300 gramı 3 TL'den satılan Ramazan pidesi, bu yıl da aynı fiyattan satılacak.


Meclis Başkanı Sül...

 “TARZEC 320 WG”

“TARZEC 320 WG”


5 yıl önce Best Haber

Tarım endüstrisinin global lideri Corteva Agriscience, buğdayda dar ve geniş yapraklı yabancı ot kontrolünde etkili bir çözüm olan TarzecTM 320 WG’nin Türkiye lansmanı için yola çıkmaya hazırlanıyor.

ADANA, Ocak 2, 2019 — Yeni yıla ...