loader
Oda ve borsalardan sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Oda ve borsalardan sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Antalya'daki Oda ve Borsa başkanları, pandemi sürecinde fedakarca görev yapan, ilçelerdeki kamu sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Sağlık çalışanlarına "Varlığınız sağlığımız, iyi varsınız" yazılı birer buket çiçek veren oda ve borsa başkanları "Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez" dedi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Antalya'daki pandemi süreci hakkında bilgi alan Başkanlar daha sonra, Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan filyasyon ekiplerini ziyaret ederek, üzerinde "Varlığınız sağlığımız, iyi varsınız" yazılı birer buket çiçek verdi.
Tüm sağlık çalışanlarının pandeminin başından beri büyük fedakarlıklar göstererek çalıştığına dikkat çeken Başkanlar, "Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez. Antalya'nın dört bir yanında fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandılar.
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür de, Oda ve Borsaların desteğinin çok anlamlı olduğunu söyledi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Antalya Deniz Ticaret Odası, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası ile Kumluca Ticaret Borsası ortaklığında gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçelerde kamuda görev yapan on binin üzerinde sağlık çalışanına çiçek buketi verildiği belirtildi.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in buğday ovaları yemyeşil

Kepez’in buğday ovaları yemyeşil


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin, tarıma farkındalık oluşturmak ve atıl arazileri üretime kazandırmak amacıyla 540 dönüm tarlaya ektiği buğday tohumları filiz verdi.

Kepez Belediyesi, tarımsal üretime dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kirişçiler Mahallesi’nde 200 dönüml&u...

PEPSICO TÜRKİYE GÜNEŞ ENERJİSİ YATIRIMI...

Tarsus’taki fabrikasının çatısını güneş enerjisi panelleri ile donatan PepsiCo Türkiye, yılda 8.026 ağaç dikimine eşdeğer 485.404 kg karbon salımını engelledi. Tarsus’taki fabrikasının elektrik tüketiminin yüzde 40’ını yenilenebilir kaynaklardan karşılayan PepsiCo Türkiye, bunun ...

Hatay'da 58 kaçak göçmen yakalandı
Hatay'da, Suriye'den kaçak yollarla Türkiye tarafına geçtikleri tespit edilen 58 kaçak göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sınırda görev yapan askeri birlikler, Altınözü kırsalında şüpheli bir grubu durdurdu. Kaçak yollarla Türkiye tarafına geçtikleri belirlenen 58 kişi, jandarma eki...