loader
Neşet Ertaş, türküleriyle anıldı

Neşet Ertaş, türküleriyle anıldı

Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş, vefatının 5. yıldönümünde Süleyman Demirel Üniversitesi Tarih Topluluğunca düzenlenen program ile anıldı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde Ispartalı Sanatçı Ertuğrul Akyüz’ün verdiği konserde, onlarca kişi Ertaş’ın hafızalara kazınan ve ölümsüz türkülerini hep birlikte söyledi.
Ardından “Cahildim Dünyanın Rengine Kandım”, “Neredesin Sen”, “Ah Yalan Dünyada”, “Gönül Dağı”, “Yazımı Kışa Çevirdin” ve daha birçok eser bırakan Ertaş, yine çok sevdiği türkülerle yad edildi.


Etiketler: neşet ertaş neşet ertaş bozlak

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muhtarlar en iyi menemeni yapmak için yarıştı

Kumluca Toptancı Hali’nde düzenlenen Domatexpo Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı’nın son gününde muhtarlar en güzel menemeni pişirmek için ter döktü. 10 mahalle muhtarının katıldığı yarışmada çekişmeli anlar yaşandı. Muhtarlara eşleri de yardım etti. 15 dakika iç...

Güney Kore yapımı
İstanbul

Sinema salonlarında bu hafta dördü yerli, 5 film vizyona girecek.

Kerem Ayan'ın yönettiği "Oregon"da Aslı İnandık, Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nejat İşler, Serkan Çayoglu ve Özgür Emre Yıldırımlı rol aldı.

Senaryosunu Ümit Ünal'ın kalem...

Beyonce, Mevlana belgeseli çekecek

Beyonce, Mevlana belgeseli çekecek


5 yıl önce Best Haber

Beyonce'nin, Mevlana'nın hayatını anlatan bir belgesel çekeceği iddia edildi. Henüz bilgiler net olmasa da, ünlü şarkıcı Coachella Festivali'nde kazandığı 60 milyon doları, belgesel için harcayacakmış...

...