loader
MURATPAŞA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA HİJYEN EĞİTİMİ

MURATPAŞA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA HİJYEN EĞİTİMİ

Muratpaşa Belediyesi, 7’den 70’e toplum sağlığını korumak için sürdürdüğü hijyen eğitimlerinde ilköğretim 1’inci sınıf ve okul öncesi öğrencilerine yönelik programlar başladı. Programda, çocuklara el yıkıma başta olmak üzere hijyen alışkanlıkları kazandırmak hedefleniyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin üç ayrı mahallede bulunan Kadın Danışma Merkezleri, Yeşildere Mahallesi’nde yer alan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi ve belediyenin eğitim kurumlarında gerçekleştirdiği hijyen eğitimleri devam ediyor. Eğitimler kapsamında ilköğretim 1’inci sınıf ve okul öncesi öğrencilerine yönelik program da başlarken bu kapsamda ilk eğitim Meydan Kavağı Mahallesi’nde bulunan Lider Anaokulu’nda gerçekleştirildi. Uzman Yüksek Biyolog Beyhan Öncül tarafından verilen eğitimlerde çocuklara ellerini sık sık ve doğru yıkamanın önemi anlatıldı, kirli ellerin zaman başta grip olmak üzere hepatit, ishal gibi birçok hastalığa yakalanılmasına neden olduğu belirtildi. 


Etiketler: Antalya Muratpaşa sağlık hijyen eğitim

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Emmanuel Macron'dan Türkiye'ye tehdit gibi açıklama: Zayıflık göstermeyeceğiz

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkeye resmi ziyarette bulunan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile basın toplantısı düzenledi. Yaptığı açıklamada Türkiye'ye karşı sert uyarılarda bulundu.

Macron, görüşme öncesi düzenledikleri ortak basın açıklamasında Mi&...

Canan Tan Okuyucularıyla Buluştu 

Canan Tan Okuyucularıyla Buluştu 


5 yıl önce Best Haber

Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Canan Tan, 2. Kepez Kitap Fuarı’nda okuyucuları ile buluştu. 
Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, okur ve yazarları bir araya getirmeye devam ediyor. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı 2. Kepez Kitap F...

Kumluca ve Finike’de çiftçiye destek

Kumluca ve Finike’de çiftçiye destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Batı ilçelerinde tarımsal sulamada kayıpları en aza indirmek
için temizlik ve yeni kanal hatları yaparak çiftçiye destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi 66
kilometre toprak kanal temizliği, 3...