loader
MURATPAŞA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA HİJYEN EĞİTİMİ

MURATPAŞA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA HİJYEN EĞİTİMİ

Muratpaşa Belediyesi, 7’den 70’e toplum sağlığını korumak için sürdürdüğü hijyen eğitimlerinde ilköğretim 1’inci sınıf ve okul öncesi öğrencilerine yönelik programlar başladı. Programda, çocuklara el yıkıma başta olmak üzere hijyen alışkanlıkları kazandırmak hedefleniyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin üç ayrı mahallede bulunan Kadın Danışma Merkezleri, Yeşildere Mahallesi’nde yer alan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi ve belediyenin eğitim kurumlarında gerçekleştirdiği hijyen eğitimleri devam ediyor. Eğitimler kapsamında ilköğretim 1’inci sınıf ve okul öncesi öğrencilerine yönelik program da başlarken bu kapsamda ilk eğitim Meydan Kavağı Mahallesi’nde bulunan Lider Anaokulu’nda gerçekleştirildi. Uzman Yüksek Biyolog Beyhan Öncül tarafından verilen eğitimlerde çocuklara ellerini sık sık ve doğru yıkamanın önemi anlatıldı, kirli ellerin zaman başta grip olmak üzere hepatit, ishal gibi birçok hastalığa yakalanılmasına neden olduğu belirtildi. 


Etiketler: Antalya Muratpaşa sağlık hijyen eğitim

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez çocukların kalbine dokunuyor 

Sosyal belediyecilik alanında örnek projelere imza atan Kepez Belediyesi, 2018 yılında gerçekleştirdiği birçok proje ile çocuk ve gençlerin kalbine dokundu. 
Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik alanın da önemli projeler ortaya koyuyor. Birçok proje ile çocuk ve gençler...

Başkan Böcek’den korona virüsle mücadelede örnek karar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) ile ilgili önleme
çalışmalarına yoğun şekilde devam ederken, Başkan Muhittin Böcek tüm belediye
birimlerinde ve şirketlerinde görevli hamile, organ nakli, böbrek yetmezliği, kanser hastası
olan ve kronik rahatsızl�...

Evde bakım hizmeti mutlu ediyor

Evde bakım hizmeti mutlu ediyor


7 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi zor durumda olan yaşlı, yatalak, engelli ve evsiz bireylere
evde bakım hizmeti ile destek oluyor. Engelli, yaşlı ve yatalak durumdaki vatandaşların
muayene ve tedavileri, öz bakımları yapılıyor, evleri temizleniyor. Mobil kuaför hizmeti de
verilen bireyler Başkan Muhittin ...