Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, İbradı ve Gündoğmuş'un mahallelerinde vatandaşa saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti verdi.
Kepez Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında Kepezaltı-Santral Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlandığı ve yaşamın başladığı A parseldeki Sur Yapı Konutlarına 8 gözlü, güneş enerjili ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’ yerleştirdi.
Çe...
Televizyonlara Uygulanan Ek Gümrük Vergisi Kaldırıldı
Televizyon satışlarındaki düşüşün sonucunda satışları artırmak için televizyon ithalatlarında uygulanan yüzde on değerindeki gümrük vergisi kaldırıldı.
Televizyonlara uygulanan %10 değerindeki vergi, Gümrük T...
Kışın gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte enerji faturaları da şişmeye başladı. Özellikle doğalgaz ve elektrik kullanımındaki artış faturalara yansıyor. Bu mevsimde yaza göre farklı olarak ve en çok kullanılan ürünlerin başında elektrikli ısıtıcı gelirken ütü kullanımı da Haberin Devamı
0 Yorum