loader
Türkiye’de Üretilecek Olan Hyundai i10’un İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı

Türkiye’de Üretilecek Olan Hyundai i10’un İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı

Hyundai’nin 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanını gerçekleştireceği yeni i10’un çizimleri paylaşıldı. Firmanın İzmit’teki fabrikasında üretilecek olan araç, 45 ülkeye ihraç edilecek. Aracın yeni tasarımında geniş ön ızgara, yenilenen farlar, yeni tampon ve aerodinamik açısından katkı sağlayan üçgen hava açıklıkları öne çıkıyor.

Hyundai, bu yıl tanıtacağı yeni i10 modellerinde köklü değişikliklere gidecek. Güney Kore menşeli firmanın İzmit’teki fabrikasında üretilecek olan yeni i10 fazlasıyla makyajlanacak. 

Aracın tasarımı, yumuşak ve sert hatlı yüzeyler arasında keskin kontrast çizgileriyle daha dinamik bir hale getiriliyor. Eski i10’lardan daha asi ve agresif bir görünüşe sahip olan bu modelin, ön ızgarası da büyütüldü. Agresifleşen i10 ayrıca bir önceki modellerinden daha büyük. Yeni boyutlarıyla araç A segmentinin üst sınırını zorlayacak gibi gözüküyor. 

Aracın C sütunu da X şeklinde tasarlanmış durumda. Araç genel olarak X ve üçgen figürlerinin bol bol kullanıldığı bir tasarıma sahip. Böylece hava açıklıkları ve hava kanalları açan Hyundai, aracın aerodinamik performansını da güçlendiriyor. 

Hyundai, yeni i10’da bazı Connected Car ve güvenlik özelliklerini de müşterilerinin hizmetine sunacak. Blue Link, Apple Car Play, Android Auto, kablosuz akıllı şarj, arka görüş kamerası gibi sistemler bulunan araç, bir üst segmentin modellerine de gözdağı vermiş oluyor.

on olarak Hyundai, bu araçta kendi sınıfının en kapsamlı güvenlik paketlerinden birini de sunacak. İleri Çarpışma Önleme Yardımı gibi gelişmiş sistemler bulunan araçta ayrıca Sürücü Dikkat Uyarısı ve Şerit Takip Asistanı da standart donanım arasında bulunuyor. 

Yeni Hyundai i10, ilk olarak 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

 KAYNAK : https://www.webtekno.com/turkiye-de-uretilecek-olan-hyundai-i10-un-ilk-goruntusu-h73853.html

 


Etiketler: türkiye hyundai i10

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TEKNOFEST İstanbul kapılarını açtı

Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başladı.

Yoğun yağış...

Google Haritalar Artık Doğal Afetler İçin Uyarıda Bulunacak

Google Haritalar uygulamasına, belirlediği rota üzerinde doğal afet bulunan kullanıcılar için fazlasıyla yararlı olacak yeni bir özellik eklendi.

Google, bir doğal afet durumunda Google Haritalar uygulamasını çok daha yararlı bir hale getirecek güncellemesini duyurdu. Bir blog paylaşımında Google Harita...

Nutanix, Dönüşüm Sürecindeki Şirketlere Hibrit Bulut Mimarisiyle Destek Oluyor

Kurumsal bulut bilişim sektörünün liderlerinden Nutanix (NASDAQ: NTNX), kurumların gereksinimlerini karşılayıp kendi özel bulutlarını işletmelerine destek olarak BT altyapılarının maliyetini ve karmaşıklığını azaltmaya yardımc...