loader
Lokman Gör isyan etti!

Lokman Gör isyan etti! "Ne istiyorsunuz bizden!"

Erzurumspor Kaptanı Lokman Gör, Fenerbahçe maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında BB Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe, Moses'ın 58. dakikada penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve galibiyet serisini 3 maça taşıdı. Ateş hattında kalan BB Erzurumspor'un ligde kalması için son hafta Göztepe'nin yenilmesi, Bursaspor'un ise puan kaybetmesi gerekiyor.

Mücadelenin ardından Erzurumspor Kaptanı Lokman Gör, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Kaptan'ın maç sonu açıklamaları:

"Bizi bu ligde istemediler, futbola değinmek istemiyorum. Taraftarımızdan, camiamızdan özür diliyoruz. Onları boynu bükük yolladığımız için çok üzgünüz. Bugünkü penaltı, inanılır gibi değil. 1, 2, 3, 5 değil bu sezon başından beri."

"Ne istiyorsunuz bizden, amaç ne? 5 dakika geçmiş aradan sonra penaltı veriyor. Rize'de aynısı oldu, Kasımpaşa'da aynısı oldu. 1 değil, 2 değil, ayıp yani, çok üzgünüm."

KAYNAK;HURRİYET.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/lokman-gor-isyan-etti-ne-istiyorsunuz-bizden-41220437


Etiketler: FENERBAHÇE ERZURUMSPOR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Monaco'dan Falcao açıklaması! Galatasaray cephesine kötü haber geldi

Monaco'da artık kadroya dahi giremeyen Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılırken, Fransız kulübün ikinci başkanından flaş bir açıklama geldi.

1-1 biten Konyaspor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaptığı, ...

Velilerin kurduğu futbol takımı U-16 Ligi'nde şampiyon oldu

Öğrenci velilerinin kurduğu Antalya Minik Kramponlar Futbol Kulübü, bu yıl hem Antalya

U16 ligi il birinciliğini hem de Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etme hakkı

kazandı.

Döşemealtı ve farklı ilçelerden velilerin bir araya gelerek kurduğu ve hiç bir geliri...

Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bono'yu gündemine aldı.

Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun ve genç Berke'nin önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Güneş Gazet...