loader
Lokman Gör isyan etti!

Lokman Gör isyan etti! "Ne istiyorsunuz bizden!"

Erzurumspor Kaptanı Lokman Gör, Fenerbahçe maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında BB Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe, Moses'ın 58. dakikada penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve galibiyet serisini 3 maça taşıdı. Ateş hattında kalan BB Erzurumspor'un ligde kalması için son hafta Göztepe'nin yenilmesi, Bursaspor'un ise puan kaybetmesi gerekiyor.

Mücadelenin ardından Erzurumspor Kaptanı Lokman Gör, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Kaptan'ın maç sonu açıklamaları:

"Bizi bu ligde istemediler, futbola değinmek istemiyorum. Taraftarımızdan, camiamızdan özür diliyoruz. Onları boynu bükük yolladığımız için çok üzgünüz. Bugünkü penaltı, inanılır gibi değil. 1, 2, 3, 5 değil bu sezon başından beri."

"Ne istiyorsunuz bizden, amaç ne? 5 dakika geçmiş aradan sonra penaltı veriyor. Rize'de aynısı oldu, Kasımpaşa'da aynısı oldu. 1 değil, 2 değil, ayıp yani, çok üzgünüm."

KAYNAK;HURRİYET.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/lokman-gor-isyan-etti-ne-istiyorsunuz-bizden-41220437


Etiketler: FENERBAHÇE ERZURUMSPOR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Otomobil Tutkunları Ege Rallisi'nde Buluşuyor

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen, Ege Bölgesi’nin en önemli organizasyonlarından biri olan EGE RALLİSİ bu sene 29. Yarışıyla 13-14 Nisan tarihlerinde otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

OBEL CİVATA markasının bu sene isim sponsoru olduğu yarış, 2019 OBEL CİVATA EGE RALLİSİ adıyla...

İşte Galatasaray'la Monaco arasındaki Falcao pazarlığının perde arkası

Galatasaray, dün hem Monaco ile hem de Falcao ile bir kez daha görüştü. Pazarlık gece boyunca devam etti. Falcao'da sorun yok. Para isteyen Monaco geri adım atmadı. Bugün imzalar atılacak

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray'da forvet mesaisi dört koldan sürü...

Lazar Markovic, Fulham'dan ayrıldı...

İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in de arasında olduğu 9 futbolcu ile resmen yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Markovic'in yanı sıra Ryan Babel, Elijah Adebayo, Robert Atkins...