loader
Ahmet Düverioğlu üç yıl daha Fenerbahçe Beko’da

Ahmet Düverioğlu üç yıl daha Fenerbahçe Beko’da

Bobby Dixon ile 2 yıllık yeni kontrat imzalayan Fenerbahçe Beko, şimdi de Ahmet Düverioğlu'nun sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague takımlarından Fenerbahçe Beko, Ahmet Düverioğlu'nun sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

 

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, mücadele ettiği tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefiyle yoluna devam ederken, önümüzdeki sezonlar için de hazırlanmayı sürdürüyor. Ekibimiz bu doğrultuda yapılan çalışma kapsamında, başarılı pivot Ahmet Düverioğlu’nun sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştır.

 

Fenerbahçe formasını 2016-17 sezonunda bu yana başarıyla terleten Ahmet Düverioğlu, bu süreçte kazanılan tarihi başarılarda da önemli pay sahibi olmuştu. Ahmet, formamızı giydiği süreçte gösterdiği gelişim ve ortaya koyduğu performansla da büyük takdir topladı. Takımımızın uzun rotasyonunun en önemli parçalarından biri olan Ahmet, Fenerbahçe Beko formasını 2021-2022 sezonunun sonuna dek giymeye devam edecektir.

 

Yapılan bu anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diler, Ahmet Düverioğlu’na Fenerbahçe Beko forması altında nice büyük başarılar ve kupalar dileriz."

 

 

KAYNAK: FANATİK.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.fanatik.com.tr/ahmet-duverioglu-uc-yil-daha-fenerbahce-bekoda-2056036


Etiketler: FENERBAHÇE BASKETBOL TÜRKİYE SPOR BEKO

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez de galibiyet sevinci

Kepez de galibiyet sevinci


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyespor Voleybol Midi A Takımı, karşılaştığı Akdeniz Bilgi Midi D takımını 3-0 yendi.

Fatih Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmada Kepez Belediyespor Voleybol Midi A Takımı, üstün bir performans sergiledi. Zorlu geçen müsabakada Kepez Belediyespor Voleybol Midi A Takımı, rakibi Akdeniz ...

TFF Kararını Verdi! Beşiktaş, Veli Kavlak'a Tazminat Ödeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararına göre, Beşiktaş sözleşmesini feshettiği Veli Kavlak'a 8 milyon 577 bin lira tazminat ödeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de s&oum...

Ara tatilde süte ve spora ara vermeyin!

Okullar yarıyıl tatiline girdi. Tatil döneminde beslenme ritminin değiştiğine dikkat çeken Teksüt, soğuk havalarda bağışıklık sisteminin güçlü tutulmasına dikkat çekti. Teksüt, ebeveyn ve çocuklara seslenerek, “keyifli ve sağlıklı bir ara tatili için süt, yoğurt...