loader
Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi programı öğrencileri Öğr. Gör. Özer Coşman öncülüğünde, Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu’nda eğitim gören engelli öğrenciler için farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlik programı kapsamında engelli kardeşlerini Kumluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde ağırlayan İşletme Yönetimi programı öğrencileri, özel misafirleri için eğlence dolu bir program düzenledi. Öğrenciler, düzenlenen toplu doğum günü kutlaması, renkli boyalarla yapılan el baskıları gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özer Coşman, “Birbirini seven insanlar için engeller tatlı bir tebessümden ibarettir sözünden hareketle, öğrencilerimin istek ve gayretleriyle bu tebessümü daha da büyüttüğümüzü düşünüyorum” diye konuştu.

Kahkaha seslerinin eksik olmadığı etkinlik programı İşletme Yönetimi öğrencilerinin engelli kardeşlerine hediyelerini vermeleri ile sona erdi. Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nurten Akdoğan yaşanılan güzel gün için tüm öğrencileri adına teşekkür ederek günü noktaladılar.

Öğr. Gör. Fatma YİĞİT AÇIKGÖZ

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü


Etiketler: AKDENİZ ANTALYA KUMLUCA ÖZERCOŞMAN KUMLUCAKASAPÇAYIRI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, apartman görevlileri ile buluştu

Falezlerde Muratpaşa’nın farkı var
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’nda apartman görevlileriyle gerçekleştirdiği buluşmada,“Muratpaşa’da falez kıyı bandında denize sıfır noktaların hepsini yaşlılara, engellilere ya da sosyal hizmet çalışmala...

Kepez’den gençlik buluşması  

Kepez’den gençlik buluşması  


6 yıl önce Best Haber

Başkan Hakan Tütüncü, ilçesine kazandırılmasında katkısı olduğu Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ni ziyaretinde, Şubat ayı içerisinde üniversite öğrencilerine yönelik kültür ve eğlence gecesi düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.
Kepez Belediye Başkan�...

TÜRKİYE’DE BİR İLK  PROJE KİTABINI GÖRME ENGELLİLER İÇİN DE HAZIRLADI

Başkan Sözen'den farkındalık çalışması

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, engelliler için toplumda farkındalık oluşturacak çok önemli ve anlamlı bir çalışmaya imza attı. Başkan Sözen “Bu Gelecek Hepim...