loader
Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Kumluca Meslek Yüksekokulu En Özel Misafirlerini Ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi programı öğrencileri Öğr. Gör. Özer Coşman öncülüğünde, Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu’nda eğitim gören engelli öğrenciler için farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlik programı kapsamında engelli kardeşlerini Kumluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde ağırlayan İşletme Yönetimi programı öğrencileri, özel misafirleri için eğlence dolu bir program düzenledi. Öğrenciler, düzenlenen toplu doğum günü kutlaması, renkli boyalarla yapılan el baskıları gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özer Coşman, “Birbirini seven insanlar için engeller tatlı bir tebessümden ibarettir sözünden hareketle, öğrencilerimin istek ve gayretleriyle bu tebessümü daha da büyüttüğümüzü düşünüyorum” diye konuştu.

Kahkaha seslerinin eksik olmadığı etkinlik programı İşletme Yönetimi öğrencilerinin engelli kardeşlerine hediyelerini vermeleri ile sona erdi. Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nurten Akdoğan yaşanılan güzel gün için tüm öğrencileri adına teşekkür ederek günü noktaladılar.

Öğr. Gör. Fatma YİĞİT AÇIKGÖZ

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü


Etiketler: AKDENİZ ANTALYA KUMLUCA ÖZERCOŞMAN KUMLUCAKASAPÇAYIRI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Mobil Kuaför Tırı Elmalı'da hizmet verdi

10 mahallede 163 kişiye kuaför hizmeti
Antalya Büyükşehir Belediyesi mobil kuaför hizmetini Elmalı halkının ayağına getirdi. Mobil
Kuaför Tırı üç gün boyunca ilçede 163 vatandaşa hizmet verdi.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın ...

Cumhur ittifakı Kepez’de rekora koşuyor

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin gönüllü ekipleriyle buluşan Başkan Hakan Tütüncü, “Cumhur ittifakı olarak, her kesimden oy alarak Kepez’de kırılması zor bir seçim neticesi elde edeceğiz.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı ve cumhur ittifak...

Başkan Uysal, çalışmaları denetledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım şirketi Enerya’nın Muratpaşa

Mahallesi’nde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemenin ardından mahalle esnafını

ziyaret eden Başkan Uysal, Haziran ayıyla birlikte çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

...