loader
KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

ANTALYA Kumluca Belediyesi, bayat ekmeklerin israf edilmemesi ve diğer canlılara yiyecek olarak değerlendirilmesi amacıyla bayat ekmek kumbarası uygulaması başlattı.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 'Ekmeğiniz çöp değil, ihtiyacı olan canlılara öğün olsun' kampanyasıyla bayat ekmekler sokak hayvanlarına öğün olarak kullanılacak. Kampanya kapsamında oluşturulan bayat etmek kumbaraları sokaklara yerleştirilmeye başladı.

Projenin uygulamasına 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda belediye başkanı seçilen ancak henüz mazbatasını almayan CHP'li Mustafa Köleoğlu da katıldı. Mevcut belediye başkanı AK Partili Yusuf Göven, yeni seçilen başkan Mustafa Köleoğlu'na kampanya hakkında bilgi verdi.

Yusuf Göven, "İlçemizde şimdilik 15 noktada, bayat ekmek kumbarası uygulamasına geçtik. Önümüzdeki günlerde bu uygulama devam edecek. Başka mahallelerimizde de bayat ekmek kumbarası uygulamasına geçeceğiz. Dinimizde israf yasaklanmıştır. Özellikle ekmeği israf etme lüksümüz olamaz. Bu yüzden bayat ekmeklerimiz, diğer canlılara öğün olarak toplanacaktır. Toplanan ekmekler ilk etapta barınak ve hayvanat bahçesindeki hayvanlarımız için kullanılacaktır" dedi.


Etiketler: Antalya Kumluca

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BELEDİYENİN GEZİCİ OYUN EVİ’NE ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Manavgat Belediyesi’nin kentteki çocukları eğlendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği “Gezici Oyun Evi ” projesinden 46 mahalledeki 2 bin 608 çocuk yararlandı.

Manavgat Belediyesi’nin kentteki çocukları eğlendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmak ama...

Başkan Türel’den en yeni Antalyalılara hoş geldin ziyareti


 
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde yeni doğan en yeni Antalyalılara ‘Hoş geldin’ diyerek, ailelerini tebrik etti. Türel, yeni doğan bebekleri gö...

Zorlu maç öncesi moral yemeği

Zorlu maç öncesi moral yemeği


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor’un Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren Yenimahalle maçı öncesi kulüp yöneticileri ve sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. 
Başkan Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2’nci ya...