loader
KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır katılırken, İYİ Parti’den İl Başkanı Ahmet Aydın, Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tıknaz seçim ofisinin açılışında yer aldı. 
Açılıştaki kalabalığın bir şeylerin habercisi olduğunu belirten CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “31 Mart yerel seçimlerinde, ittifak içinde olduğumuz İYİ Parti ile birlikte hem Korkuteli’ni hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Antalyalıların özlem duyduğu, halktan yana hizmet üreten belediyecilik anlayışını iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
31 Mart’tan sonra Antalya’nın, katılımcı ve toplumcu bir anlayışla yönetileceğini dile getiren Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Derman belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda adaylarımız vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiğimiz her yerde üreticilerimizin, emekçilerimizin yanında olacağımızı, doğamızı ve Antalya’mızın değerlerini koruyacağımızı belirtiyoruz” dedi. 
Seçim açılışının ardından CHP heyeti, Korkuteli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu.
 


Etiketler: KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA İLGİ CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek CHP Antalya İl Başkanı CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Vali Karaloğlu Antalyaspor Taraftarıyla İftarda Buluştu

Vali Münir Karaloğlu Antalyaspor taraftar gruplarından olan07 Gençlik tarafından geleneksel olarak düzenlenen, iftar programına katıldı.
Antalya Stadyumu otoparkında gerçekleşen iftara Vali Karaloğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, Antalyaspor'un farklı branşlardaki sporcuları, yöneticil...

Kepez’den jet hizmet

Kepez’den jet hizmet


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Hüsnü Karakaş Mahallesi sakinlerinin 'yol hizmeti’ talebini 24 saat geçmeden karşıladı. ASAT’ın kanalizasyon yapmasını beklenmeden yollarda yaşanan toz ve çamur problemini sona erdirecek olan çalışmalara başlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, g...

“Sürdürülebilir Turizm” için “Sürdürülebilir Kentleşmeye” ihtiyaç var.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı Meclis Toplantısında turizm ve kentleşme

sorunları görüşüldü.

Aralık ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Fahri Özen başkanlığında gerçekleşti. 2019

yılında KUTSO olarak birçok önemli çalışmaya imza attıklar�...