loader
KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır katılırken, İYİ Parti’den İl Başkanı Ahmet Aydın, Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tıknaz seçim ofisinin açılışında yer aldı. 
Açılıştaki kalabalığın bir şeylerin habercisi olduğunu belirten CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “31 Mart yerel seçimlerinde, ittifak içinde olduğumuz İYİ Parti ile birlikte hem Korkuteli’ni hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Antalyalıların özlem duyduğu, halktan yana hizmet üreten belediyecilik anlayışını iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
31 Mart’tan sonra Antalya’nın, katılımcı ve toplumcu bir anlayışla yönetileceğini dile getiren Kumbul sözlerine şöyle devam etti: “Derman belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda adaylarımız vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiğimiz her yerde üreticilerimizin, emekçilerimizin yanında olacağımızı, doğamızı ve Antalya’mızın değerlerini koruyacağımızı belirtiyoruz” dedi. 
Seçim açılışının ardından CHP heyeti, Korkuteli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle buluştu.
 


Etiketler: KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA İLGİ CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek CHP Antalya İl Başkanı CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in yardım tırı dualarla yola çıktı

Kepez, depremzedeler için tek yürek oldu. Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla depremzedeler için toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Kepez Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı yardım seferberliğine büyük destek geld...

Alanya Mahmutlar’a 8 durak

Alanya Mahmutlar’a 8 durak


5 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Kargıcak ve Mahmutlar’a 8 yeni kapalı durak
ilave etti. Duraklar Alanyalıları yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma araçlarını beklerken daha rahat
etmeleri için Alanya t...

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı


6 yıl önce Best Haber

Sevgili hemşerilerim,Güzel şehrimiz Antalya'nın her alanda büyük bir değişim ve gelişim gösterdiği, hizmet ve yatırım rekorlarıyla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. 
Antalya'nın bir ucundan diğerine 2018 yılında 1 milyar 847 milyon TL'lik dev yatırım bütçesiyle vizyon projele...