loader
Konyaaltı Belediyesi'nden 20 yaş altı gence doğum günü sürprizi

Konyaaltı Belediyesi'nden 20 yaş altı gence doğum günü sürprizi

Korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri de 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı. Bu yasak nedeniyle bir süredir evden dışarı çıkamayan çocuklar, yaş günü gibi özel günlerini de çaresiz evlerinde kutluyorlar. Konyaaltı'nın Uluç Mahallesinde ikamet eden Rüveyda Demiralp, oğlu Tarık Demiralp'in 17'nci yaş günü için Konyaaltı Belediyesi'nden bir talepte bulundu. Sosyal medya hesaplarından oğlunun yaş günü için bir sürpriz isteyen Demiralp ailesine, Konyaaltı Belediyesi tepkisiz kalmadı.


 

"Hiç beklemiyordum"

 

20 yaş altına uygulanan yasak nedeniyle uzun bir süredir evden dışarı çıkamadığını dile getiren Tarık Demiralp, “Bu gün 17 yaşıma giriyorum. Malum yasaklar nedeniyle bu yaş günüme arkadaşlarımı çağıramadım. Tüm gün modum çok düşüktü. Ta ki Konyaaltı Belediyesi'nin bana yaptığı bu yaş günü sürprizine kadar. Hiç beklemiyordum. İnanın çok mutlu oldum” dedi.

 

Rüveyda Demiralp ise oğlu Tarık Demiralp'e yaş günü sürprizi yapan ve kitap hediye eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


Etiketler: Korona virüs covid 19 korona virüs antalya 20 yaş altı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Türel’den en yeni Antalyalılara hoş geldin ziyareti


 
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde yeni doğan en yeni Antalyalılara ‘Hoş geldin’ diyerek, ailelerini tebrik etti. Türel, yeni doğan bebekleri gö...

Beklenen karar Encümenden çıktı

Beklenen karar Encümenden çıktı


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Encümeni, ilçenin Antalya Belediyesi döneminde yapılan imar planları nedeniyle

yaşanan mülkiyet hakkı kısıtlamalarını kaldıracak, vatandaşların kamu kurumlarıyla barışını sağlayacak

ve kamu üzerindeki kamulaştırma yükünü ortadan kaldıracak kararı aldı.<...

Başkan Uysal, projelerini tanıttı

Başkan Uysal, projelerini tanıttı


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla yeni dönem projelerini tanıttı. Başkan Uysal, “Muratpaşa’da kadın, engelli, çocuk, genç, yaşlı tüm komşularımıza eğitimden sağlığa, sosyal hayattan istihdama kadar her alanda e�...