loader
Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘Cumhuriyet’ coşkusu

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘Cumhuriyet’ coşkusu

Konyaaltı BelediyesiUncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyetin kuruluşun 96. yıl dönümünde hazırladıkları gösterilerle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı. 
Konyaaltı Belediyesi Uncalıve Gürsu Çocuk Kreşi Gündüz Bakımevi öğrencileri,29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, birbirinden renkli gösterilerle kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan kreşlerde minik öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu.  Minik öğrenciler şiirler okuyarak, marşlar söyledi. Ellerinde Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşayan kreş öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi. Kreş öğrencilerinin gösterini izleyen Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı’da minik öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, hazırladıkları gösteriden dolayı tebrik etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde öğrencilere Atatürk sevgisi ve Cumhuriyet bilincinin küçük yaşlardan itibaren öğretildiğini söyledi. Başkan Esen, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız çok güzel gösteriler hazırladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramın önemi nesilden nesile aktarılması gerekiyor. Atatürk’ü doğru anlamak ve anlatmamız gerekiyor. Aydınlık yarınlarımız, bugünün çocuklarıyla mümkün olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü, Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu'nu ziyaret etti

Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer Belediye Başkanı

Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Kepez Belediye meclis üyelerinin ve İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür'ün de hazır bulunduğu ziyarette,

Kemer Belediye Başkan Yard�...

Gönüllüler LÖSEV için koşacak

Gönüllüler LÖSEV için koşacak


6 yıl önce Best Haber

Bu yıl 3 Mart’ta düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’nda gönüllüler, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) için koşacak
Her yıl Mart ayında düzenlenen, binlerce sporcunun katıldığı Runatolia Maratonu bu yıl 3 Mart Pazar günü yapılacak. Hazırlıkları a...

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ, “HAYAT OLDU”

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ, “HAYAT OLDU”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentte yaşayan engelli vatandaşların

yaşamlarını güzelleştirip daha da kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği

Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitimler başladı. Merkezden

...