loader
Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘Cumhuriyet’ coşkusu

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde ‘Cumhuriyet’ coşkusu

Konyaaltı BelediyesiUncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyetin kuruluşun 96. yıl dönümünde hazırladıkları gösterilerle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı. 
Konyaaltı Belediyesi Uncalıve Gürsu Çocuk Kreşi Gündüz Bakımevi öğrencileri,29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, birbirinden renkli gösterilerle kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan kreşlerde minik öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu.  Minik öğrenciler şiirler okuyarak, marşlar söyledi. Ellerinde Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşayan kreş öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi. Kreş öğrencilerinin gösterini izleyen Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı’da minik öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, hazırladıkları gösteriden dolayı tebrik etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde öğrencilere Atatürk sevgisi ve Cumhuriyet bilincinin küçük yaşlardan itibaren öğretildiğini söyledi. Başkan Esen, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız çok güzel gösteriler hazırladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramın önemi nesilden nesile aktarılması gerekiyor. Atatürk’ü doğru anlamak ve anlatmamız gerekiyor. Aydınlık yarınlarımız, bugünün çocuklarıyla mümkün olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sertaç Ermiş’in adı mahallesinde yaşayacak

Muratpaşa Belediyesi, geçen yıl eylül ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencisi Sertaç Ermiş’in adının Güzeloluk Mahallesi’nde bir parka

verilmesini kararlaştırdı. Ermiş’in ailesi, kararı alan Bel...

Kepez 2020’de kadınların yılı olacak

Başkan Hakan Tütüncü, 2019’da kadın ve aileye yönelik birçok sosyal proje ürettiklerini

belirterek, “2020 ve sonrasında hanımlara yönelik çok daha fazla sosyal proje yapacağız.”

dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin meslek...

Bora Duran’la klasikler gecesi

Bora Duran’la klasikler gecesi


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası, pop müziğin sevilen isimlerinden Bora Duran’la, Türkan

Şoray Kültür Merkezi’nde Barış Manço’dan Cem Karaca ve Neşet Ertaş’a Türk müziğinin klasikleriyle

sahne aldı. Konseri Belediye Başkanı Ümit Uysal da dinledi...