loader
Komşu Buluşması Bayındır Parkı’nda

Komşu Buluşması Bayındır Parkı’nda

Türkiye’nin farklı coğrafyalarından gelip aynı mahallede komşu olan kent sakinlerinin festivali Muratpaşa Belediyesi’nin Komşu Buluşmaları bu Cumartesi Ege türkülerinin güçlü sesi Tolga Çandar konseriyle Bayındır Park’ta gerçekleşecek. Komşu Buluşması saat 15.00’de başlayacak.
Muratpaşa Belediyesi’nin “Muratpaşa’da kimseye gurbetlik yok”  sloganıyla Şubat ayı boyunca her cumartesi farklı bir mahallede gerçekleştirilecek Komşu Buluşması’nda bu hafta adres Bayındır ve Soğuksu Mahalleleri. Her iki mahallesinin de sınırını oluşturan Bayındır Park’ta saat 15.00’de başlayacak Komşu Buluşmasında Tolga Çandar sahne alacak. Belediye Başkanı Ümit Uysal, Komşu Buluşmalarının Ege ve Trakya gününde mahalle sakinlerine pazı kavurması ve höşmerim ikram edecek.
Komşu Buluşmalarının Antalya’nın barış, dostluk ve kardeşlik ikliminin parçası olan kültürlerin, yörelerin festivali olduğunu belirten Başkan Uysal, Muratpaşa Kent Meydanı’nda Hamsi Festivali’yle başlayan etkinliklerini geçen hafta Konuksever Mahallesi’nde İç Anadolu günüyle devam ettiğini söyledi. Bu hafta ise Ege ve Trakya günüyle Bayandır – Soğuksu Mahallelerinde olacaklarını belirten Başkan Uysal, “Tüm Egeli ve Trakyalı Antalyalıları, tüm Antalyalı Egeli ve Trakyalıları Komşu Buluşmamıza bekliyoruz” dedi. 


Etiketler: Muratpaşa Komşu Buluşması Muratpaşa Belediyesi Komşu Buluşmaları Tolga Çandar konseri Antalya Tolga Çandar konseri Tolga Çandar konseri Bayındır Park

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BELEDİYE PERSONELLERİNE İNDİRİMLİ DİŞ TEDAVİSİ

Aksu Belediyesi ile Mustafa Tuncer Diş Kliniği arasında protokol imzalandı.

İmzalanan protokol gereğince belediye çalışanlarına ve 1 derece yakınlarına

fiyat indirimi sağlanacak.

Aksu Belediyesi çalışanları için önemli bir protokole imza attı. Aksu Belediye

Başkanı Halil �...

Döşemealtı'nda Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor

Döşemealtı'nda Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor

Döşemealtı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki camilerde detaylı temizlik çalışması

başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince cami avlusu ve bahçesinde düzenleme

ya...

Kent Meydanı’nda Karadeniz rüzgarı esecek

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Karadenizliler Derneği’yle birlikte 19 – 20 Ocak tarihlerinde Muratpaşa Kent Meydanı’nda ‘Hamsi Festivali’ düzenleyecek. Festivalde 5 ton hamsi ikram edilecek. 
Muratpaşa Kent Meydanı’nda 19 Ocak Cumartesi gününden 20 Ocak Pazar akşamına Karadeniz rüz...