loader
Kızıl Fırtına sert esiyor

Kızıl Fırtına sert esiyor

MuratpaşaBelediyespor’un ‘Kızıl Fırtınası’ Hasan Mert Kızıl, 14 – 20 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’ndan 2 altın madalyaya döndü. Bu yıl gerçekleştirilecek dünya şampiyonlarında milli formayı giyme yolunda önemli bir virajı geçtiğini belirten Kızıl, “Bana güvenen ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 
MuratpaşaBelediyespor’un başarılı sporcusu Kızıl, 14 – 20 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda ringe çıktı. Büyükler, yıldızlar, gençler ve minikler kategorilerinde düzenlenen ve 60 ilden yaklaşık 2 bin sporcu katıldığı turnuvada Muratpaşa’nın Kızıl Fırtınası, 94 kilogram lightcontact ve artı 94 kilogram kicklight branşlarında altın madalyaya uçandı. Birincilik kürsüsünde Muratpaşa Belediyesi bayrağı açan başarılı sporcu, bu yıl yapılacak dünya şampiyonlarında milli formayı giymek yolunda önemli bir virajı geçtiğini söyledi.
Bundan sonra hedefinin Nisan ayında Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Avrupa Kick Boks Şampiyonası olduğunu belirten Kızıl, “Sonrasında Ekim ayında Bosna Hersek’te, Kasım ayında ise yine Antalya’da Dünya Kick Boks Şampiyonalarından altın madalya ile dönmeyi hedefliyorum. Son iki şampiyonlukla birlikte bugüne kadar elde ettiğim Türkiye şampiyonluğu sayısı 9’a ulaştı. Bu yolda bana her türlü desteği veren, güvenen Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  


Etiketler: Kızıl Fırtına sert esiyor Muratpaşa Belediyespor’un ‘Kızıl Fırtınası Hasan Mert Kızıl Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Muratpaşa Belediyespor sporcuları Hasan Mert Kızıl Kimdir

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da

Galatasaray'ın transferleri hız kesmiyor! Sarı Kırmızılı ekip son olarak Nzonzi ile el sıkıştı. Nzonzi son olarak 26 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle Roma’ya transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Nzonzi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi.
Galatasaray'ın transfer g&...

Ahmet Düverioğlu üç yıl daha Fenerbahçe Beko’da

Bobby Dixon ile 2 yıllık yeni kontrat imzalayan Fenerbahçe Beko, şimdi de Ahmet Düverioğlu'nun sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague takımlarından Fenerbahçe Beko, Ahmet Düverioğlu'nun sözleşmesinin ...

Paşanın küçük kramponları Türkiye Şamiyonası’nda

Muratpaşa Belediyespor U14 futbol takımı, play-off grubunu namağlup Antalya şampiyonu olarak

Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Paşanın küçük kramponlarını kutlayan Belediye

Başkanı Ümit Uysal, “Çocuklarımızın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası&rsqu...