loader
Kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 2 yaralı

Kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 2 yaralı

Kaza, Antalya Alanya D-400 karayolu Manavgat çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Demokrasi Bulvarına dönmekte olan Mehmet Yücel'in kullandığı 07 ACE 879 plakalı ticari araca, Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Yunus Kılınç'ın kullandığı 07 LPB 30 plakalı ticari araç çarptı.

Sürücüler birbirini suçladı

Her iki araç sürücüsünün birbirini kırmızı ışık ihlali yapmakla suçladığı kazada Mehmet Yücel'in kullandığı 07 ACE 879 plakalı ticari araçta yolcu olarak bulunan Burcu Yücel ve Sevinç Tanışdil yaralandı. 112 sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.


Etiketler: antalya covid

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in minderde sırtı yere gelmiyor 

Kepez Belediyesi’nin  spor okulları verdiği profesyonel ve kaliteli eğitimler ile spor alanında başarılara imza atan gençler yetiştiriyor. Özellikle güreşte elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Kepez Belediyespor, katıldığı her müsabakada derece almayı başardı.
Kepez Belediyesi Spo...

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette
Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasının ardından 3. Etap Raylı Sistem
Hattı Varsak-Otogar güzergahında 11 Ağustos’tan itibaren yolculu seferlerine başladı.
Antalyalılar 3. Aşama Raylı Sistem Hattı ile Varsak’tan otogara, şe...

KARİYER MERKEZİ

KARİYER MERKEZİ


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi Kariyer Merkezi, yaklaşık 5 yıl içinde merkeze kayıt yaptıran 34 bin 398 kişiyi 34

bin 540 ayrı işe yönlendirdi. Yönlendirmeler sonucunda 4 bin 194 kişi, Kariyer Merkezinin insan

kaynakları hizmeti verdiği firmalarda işe yerleştirildi.

Muratpaşa Belediyesi Kariyer Merkezi, ...