loader
Dünya Kültürleri Antalya'da Buluşuyor

Dünya Kültürleri Antalya'da Buluşuyor

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliği, bugün dünyadan farklı kültürleri renkli bir etkinlikte buluşturuyor. Antalya’da “Kültürlerin Buluşma Noktası Türkiye” ana temasıyla düzenlenecek 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü etkinliğinin açılış konuşmalarını Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu ve Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Sinan Yıldız yapacaklar.
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GİGM) tarafından yürütülen ‘Göç ve Uluslararası Koruma Konularında Kamu Farkındalığının Artırılmasına Dair Teknik Destek Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte Stella Dans Sanat ve Spor Kulübü Derneği, Dünya Ahıska Türkleri Birliği, Ukrayna Dostluk ve Kültür Sanat Derneği, Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği, Rus Sanat ve Kültür Derneği, Kırgız kadınları ve İş İnsanları Derneği, Anadolu ve Orta Doğu Uluslararası Dostluk Derneği, TÖMER Antalya Şubesi, Akdeniz Ukraynalılar Derneği, Kırgızeli Derneği sahne alacak ve birbirinden ilginç performanslar sergileyecekler.

Etkinlikte, göçmenlere yönelik çalışmalar yürüten kamu kurum ve kuruluşları ile STK'lar da stantlar açacak.

 

 

 

 

 


Etiketler: ANTALYAVALİLİĞİ GÖÇMENLERGÜNÜ GİGM AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI 22. ULUSAL GÖKYÜZÜ GÖZLEM ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU.

Vali Münir Karaloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile 22. Ulusal Gökyüzü Gözlem Şenliği’ne katıldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, Prof. Dr. Berahatdin Albayrak anısına düzenlen...

Yeşildere’de gelişim sürüyor

Yeşildere’de gelişim sürüyor


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan büyük dönüşüme Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’yle sosyo –kültürel değişimin eşlik ettiğini söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, Yeşild...

ANTALYA'DA YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Hayvancılıkta maliyetlerin yüzde yetmişini yem giderleri oluşturmaktadır. Yem giderlerinin yarısını ise saman, kuru ot, yeşil ot, silaj gibi kaba yemler oluşturmaktadır. Karlı bir hayvancılık için işletmelerin kendi kaba yemlerini üretiyor olmaları uzmanlarca önemle tavsiye ediliyor. Bu anlamda Antalya İl...