CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, konuk olduÄŸu programda yeni parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Ahmet DavutoÄŸlu ile ilgili "Kendisiyle defalarca Türkiye'nin sorunlarını konuÅŸtuk" ifadelerini kullandı.
CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, son günlerde yeni parti kuracağı iddia edilen Abdullah Gül, Ahmet DavutoÄŸlu ve Ali Babacan'la ilgili canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.
İSTANBUL SEÇİMLERİ
KılıçdaroÄŸlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçimini iptal ederken aynı zarfta oy atılan diÄŸer üç seçimi (ilçe baÅŸkanlığı, İBB Meclisi ve muhtarlık) iptal etmemesini eleÅŸtirdi.
"DAVUTOĞLU İLE DEFALARCA KONUŞTUK"
Abdullah Gül, Ahmet DavutoÄŸlu ve Ali Babacan ile iliÅŸkisine dair de deÄŸerlendirmelerde bulunan KılıçdaraoÄŸlu, "Benim insanlarla iliÅŸkilerim iyidir. Devlete hizmet eden herkese saygı duyarım. A partisi ile B partisi ile sohbet ederim. DüÅŸüncelerim farklı olabilir ama saygı duyarım. Abdullah Gül tarafsızlığını koruyan bir CumhurbaÅŸkanıydı. Kendisiyle arada konuÅŸurdum. DavutoÄŸlu'yla da defalarca Türkiye'nin sorunlarını görüÅŸtük. Babacan'la herhangi bir iliÅŸkim yok" ifadelerini kullandı.
KAYNAK;HABERLER.COM
Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberler.com/kilicdaroglu-ndan-canli-yayinda-ahmet-davutoglu-12053119-haberi/
0 Yorum