loader
Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu.

Tokat’ta gerçekleştirilen ve 270 sporcunun katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasından  Kepez Belediyespor Kulübü  güreşçileri 2 bronz madalya ile döndü. Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını dile getiren Çisem Önder, “Hedefim Türkiye birincisi olmak. Bizleri her alanda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü’ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanımız Hakan Çatal ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 62 Kilogramda Türkiye 3. sü olan Elif Atakan’da “Kepezimizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Hedefimiz Türkiye Birinciliği… Bizleri destekleyen başkanlarımıza ve kulübümüze teşekkürler” diye konuştu.


Etiketler: OKULLARARASIGÜREŞ KIZLARTÜRKİYEGÜREŞŞAMPİYONASIİ KEPEZBELEDİYESPOR TOKAT YILDIZKIZLAR ELİFATAKAN HAKANTÜTÜNCÜ SPOR AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tottenham: 1 - Manchester City: 0 | MAÇ SONUCU

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Tottenham, Manchester City'yi 1-0 mağlup etti. Son'un golüyle gülen Londra ekibi, 17 Nisan Çarşamba günü oynanacak rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Şampiyonlar Ligi...

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor


7 yıl önce Best Haber

Bursaspor, bu sezon puan kaybettiği 25 maçın 16'sında rakiplerinden daha yüksek rakamlar ortaya koymasına karşın kazanamayınca, galibiyet sayısı yalnıca 5'te kaldı.

Spor Toto  Haberin Devamı

Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi: ‘Bu bir kırılma noktası! Bir daha olmayabilir’

Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulüpteki seçim öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Aydın'a konuşan Çebi, "Bu bir kırılma noktası. Ya bugün ya bir daha bu olmayabilir" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın se&cce...