loader
Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu.

Tokat’ta gerçekleştirilen ve 270 sporcunun katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasından  Kepez Belediyespor Kulübü  güreşçileri 2 bronz madalya ile döndü. Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını dile getiren Çisem Önder, “Hedefim Türkiye birincisi olmak. Bizleri her alanda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü’ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanımız Hakan Çatal ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 62 Kilogramda Türkiye 3. sü olan Elif Atakan’da “Kepezimizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Hedefimiz Türkiye Birinciliği… Bizleri destekleyen başkanlarımıza ve kulübümüze teşekkürler” diye konuştu.


Etiketler: OKULLARARASIGÜREŞ KIZLARTÜRKİYEGÜREŞŞAMPİYONASIİ KEPEZBELEDİYESPOR TOKAT YILDIZKIZLAR ELİFATAKAN HAKANTÜTÜNCÜ SPOR AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TFF Kararını Verdi! Beşiktaş, Veli Kavlak'a Tazminat Ödeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararına göre, Beşiktaş sözleşmesini feshettiği Veli Kavlak'a 8 milyon 577 bin lira tazminat ödeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de s&oum...

Fenerbahçe'den Ali Palabıyık tepkisi!

Tüm Türkiye hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine odaklanırken sarı-lacivertlilerden dev maça hakem Ali Palabıyık'ın atanmasına tepki geldi.

Habertürk Spor...

Jimmy Durmaz Galatasaray'da

Jimmy Durmaz Galatasaray'da


5 yıl önce Best Haber

Galatasaray'ın yeni transferi Jimmy Durmaz, İstanbul'a geldi. 30 yaşındaki futbolcu, "Fatih Terim ile çalışmak benim için onur verici" dedi.

Babel, Adem Büyük ve Ozornwafor'u resmen açıklayan Cimbom, Jimmy Durmaz'ı da İstanbul'a getirdi.

30 yaşındaki futbolcu, ...