loader
1 puan aldığımız için sevinçliyiz

1 puan aldığımız için sevinçliyiz

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Teleset Mobilya Akhisarspor'da başkan Hüseyin Eryüksel, 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eryüksel, "Zor bir maçtı. Beşiktaş iyi bir takım. Böyle bir puana ihtiyacımız var. İki haftadır mağlubuz. Biz 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. İnşallah bu bize moral olur. Ligde daha da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Maçın hakeminin 7 dakikalık uzatmasını çok bulduğunu söyleyen Hüseyin Eryüksel, "Ben pozisyonları bilmiyorum ama kırmızı kart doğru mudur değil midir bakacağız. 7 dakika uzatma hariç iyi bir maçtı. Bana fazla geldi. Özel maçlarda 6'şar oyuncu değişiyor. Onlarda bile uzatma var mıdır yok mudur bakmak lazım. İnşallah doğrudur. Hakem adına söylüyorum iyi niyetliydi." ifadelerini kullandı.


Etiketler: süperlig beşiktaş maç eryüksel

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN TRANSFER ŞOV.

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı

hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020

futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı

hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14...

Kepezspor un galibiyet sevinci

Kepezspor un galibiyet sevinci


7 yıl önce Best Haber

Süper Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL ) 7. grupta mücadelesini sürdüren Kepez Belediyespor, kendi evinde ağırladığı Sarayönü Belediyespor’ 1-0 yendi.

Kepez Belediyespor ikinci devre üçüncü maçını Kepez Hasan Doğan Stadyumunda Sarayönü Belediyespor ile yapt...

ASPERGER SENDROMLU YÜZÜCÜNÜN HAYALİ MİLLİ TAKIM

ANTALYA'da, Asperger sendromu nedeniyle yüzde 52 mental engelli Batuhan Cenk Kılınç (18), babasının sosyalleşmesi için uğraşmasını sağladığı yüzmedeki başarısıyla dikkati çekiyor.

ANTALYA'da, Asperger sendromu nedeniyle yüzde 52 mental engelli Batuhan Cenk Kıl...