loader
Kepez'in beş yıldızlı tesisi açılış için gün sayıyor

Kepez'in beş yıldızlı tesisi açılış için gün sayıyor

Kepez Belediyesi’nin Antalya’ya başka şehirlerden tedaviye gelen hastaların yakınları için inşa ettiği 80 yatak kapasiteli ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ açılış için gün sayıyor.

Kepez Belediyesi, örnek projelerinden birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ahatlı Mahallesi Adnan Selekler Caddesi üzerine inşa edilen ve beş yıldızlı otel konforundaki ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ yeni binasında hasta yakınlarını ağırlamak için gün sayıyor. 2009 yılında ilk projelerinden biri olarak hasta yakınlarına bir tesis sunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tesise gösterilen yoğun ilgi nedeniyle 80 yataklı yeni bir tesisin inşa edilmesi talimatını vermişti. Türkiye'ye örnek olacak proje beş yıldızlı otel konforunda tamamlanarak hizmete açılmak için gün sayıyor.
Örnek proje 
Hastane köşelerinde yakınlarının şifa bulmasını zor şartlarda bekleyen vatandaşları gördükçe yüreklerinin burkulduğunu ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha geniş kapasiteli yeni tesisle bu soruna çözüm olmaya çalıştıklarını ifade etti. Beş yıldızlı otel konforunda inşa edilen ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’nin önümüzdeki günlerde açılacağını müjdeleyen Tütüncü, “Bu hizmetimiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi. Daha önce 30 kişi kapasitesiyle hizmet veren tesis, yeni binasında 80 kişiye kahvaltı ve akşam yemeği dahil hizmet verecek. Kepez'in vizyon farkını gerek tasarımı gerekse sosyal belediyeciliğe örnek bir proje olmasıyla bir kez daha ortaya koyacak olan Hasta Yakınları Konuk Evi, ilerleyen günlerde düzenlenecek törenle hasta yakınlarına hizmet vermeye başlayacak. Her odası hasta yakınlarının konforu düşünülerek tasarlanan tesis, şifa için Antalya'ya adım atan hastalara ve yakınlarına şehrin misafirperverliğini en cömert şekilde sunacak.


Etiketler: Kepez'in beş yıldızlı tesisi açılış için gün sayıyor Hasta Yakınları Konuk Evi Kepez Belediyesi Hasta Yakınları Konuk Evi Kepez Hasta Yakınları Konuk Evi ne zaman açılıyor Hasta Yakınları Konuk Evi açılış

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya Altın Portakal Film Festivali çalışmaları başladı

Antalya Altın Portakal Film Festivali çalışmaları başladı
Başkan Böcek, “Altın Portakal özüne dönüyor”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında bu
yıl 56.’sı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film ...

Kepez’in yardım tırı dualarla yola çıktı

Kepez, depremzedeler için tek yürek oldu. Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla depremzedeler için toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Kepez Belediyesi’nin deprem bölgesi için başlattığı yardım seferberliğine büyük destek geld...

BAŞPEHLİVANLARDAN SÖZEN’E DESTEK ZİYARETİ

Manavgat’ta hazırlık kampı yapan Kırkpınar’ın altın kemerli başpehlivanı İsmail Balaban, kardeşi Turan Balaban, Manavgat Belediyesi başpehlivanı Serhat Gökmen, antrenörleri Ufuk Atalan, Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim ve güreşçiler, yerel seçimlere hazırla...