loader
Kepez, dumansız yaşamı seçenleri ödüllendirecek

Kepez, dumansız yaşamı seçenleri ödüllendirecek

Kepez Belediyesi ‘9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde önemli bir projeye daha imza atıyor. ‘Sen de bırakabilirsin’ projesi ile ilçe sakinlerini ücretsiz sigara bağımlılığından kurtarmaya hazırlanan Kepez, dumansız yaşamı seçenleri de ödüllendirecek.

Sağlık alanında ilçeye önemli yatırımlar ve hizmetler kazandıran Kepez Belediyesi, 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde bağımlıları dumansız yaşama davet edecek. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalayan Kepez Belediyesi, ‘Sen de bırakabilirsin’ projesi ile sigarayı bırakmak isteyen ilçe sakinlerinin elinden tutacak. Farkındalık oluşturmak ve sigarayı bırakma kararı almalarını sağlamak için de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de katılımıyla projenin tanıtımı gerçekleştirilecek.

Sen de bırakabilirsin

 ‘Ben sigarayı bırakmak istiyorum’ diyenlerin, 9 Şubat -31 Mart tarihleri arasında Kepez Belediyesi yanında bulunan Sağlık Merkezi’ne şahsen veya telefonla başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurunun ardından Kepez KETEM’e  yönlendirilecek olan vatandaşlar, 6 ay sonraki tetkiklerde sigarayı bıraktıklarının tespit edilmesi halinde Kepez Belediyesi, tarafından ödüllendirilecekler. Dumansız yaşamı seçenlerin ödüllerini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, takdim edecek. Sağlıklı bir hayata adım atmak isteyenler, Belediye Sağlık Merkezi’nin, 338 11 22 nolu telefonundan gerekli bilgilere ulaşabilecekler.

 

 


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ DÜNYASİGARAYIBIRAKMAGÜNÜ SENDEBIRAKABİLİRSİN KETEM SAĞLIKMERKEZLERİ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir Mobil Tır’ı Günnercik Şenliği’nde

Büyükşehir Mobil Tır’ı
Günnercik Şenliği’nde
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Tır’ı Gazipaşa’nın Toroslar Günnercik Yayla
Şenliği’nde park etti. Halk, Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför, Mobil Sağlık ve
ilkyardım am...

Başkan Böcek, “Belediyelerin gelirleri yetersiz kalıyor”

Başkan Böcek, “Belediyelerin gelirleri yetersiz kalıyor”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya gibi 14-15 milyon turist
ağırlayan bir şehrin belediye gelirlerinin hizmet edebilme noktasında yetersiz kaldığını
belirterek turistlerden ayak pastı parası alınması ge...

Kepez’de etkinliklere virüs engeli

Kepez’de etkinliklere virüs engeli


7 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, küresel bir tehdit olan korona virüsüne karşı tedbir amaçlı bir dizi önlemler aldı. Alınan önlemler kapsamında; Kepez Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğundaki alanlardaki eğitimler ve etkinlikler 22 Mart 2020 tarihine kadar durduruldu.

Küresel bir salgına dönüşen Ye...