loader
Kepez’de yılın son doğum günü 

Kepez’de yılın son doğum günü 

Kepez Belediyesi’nin spor okulları ve etüt merkezlerinde eğitim gören Aralık ayı doğumlu 103 öğrenci, doğum günü pastalarını Kepez Belediye Başkanı hakan Tütücü ile birlikte kesti. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, spor okullarında ve etüt merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin doğum günlerini kutlamak için her ay düzenlenen toplu doğum günü 
kutlamasına katıldı. Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen toplu doğum günü etkinliğinde Aralık ayı doğumlu Kepez Belediyespor’dan 53 ve belediyenin etüt merkezlerinden 50 öğrencinin doğum günü kutlandı. Salon fuayesinin süslendiği, kostümlü animatörlerin ve yüz boyama etkinliğinin yapıldığı kutlamada öğrenciler canlı müzik eşliğinde keyifli saatler geçirdiler. 

Geleceğe güçlü yürüsünler

Aralık ayı doğumlu çocukların mutlu gününe ortak olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bizim bir araya gelmelerimiz, her zaman karşılıklı olarak birbirimizi mutlu etmeyi sonuçluyor” dedi. Yıl boyu o ay içinde doğanların doğum günlerini kutlama geleneğini sürdürdüklerini belirten Tütüncü,“Amacımız çocuklarımızı mutlu etmek, hatıralarında yer edinmek, onları geleceğe daha güçlü taşımak için, kendilerini önemli hissettirmek. Bu amaçla yaptığımız doğum günleri 2018’de çok renkli geçti. İnşallah onlar geleceğe güçlü yürüsünler, iyi bir eğitimin neticesinde hayatın içinde güçlü bir şekilde yer alsınlar. Onların bu yolculuklarında her zaman yanlarında olalım, destekleyelim. Onlarda geriye dönüp baktıklarında velileriyle, yaşadıkları şehir ile gurur duysunlar.”dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından dev yaş pastayı Aralık ayı doğumlu 103 çocukla beraber kesti. 

 


Etiketler: kepez'de yılın son doğum günü Kepez Belediyesi spor okulları ve etüt merkezleri Kepez Belediye Başkanı hakan Tütüncü Kepez Belediyesi toplu doğum günü kutlamaları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi öğrencilerinin mezuniyet sevinci

Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi
öğrencilerinin mezuniyet sevinci
Antalya Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Merkezi’nde
eğitim alan çocuklar ve özel bireyler için mezuniyet töreni düzenlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosy...

Başkan Böcek 100 günü değerlendirdi

Başkan Böcek 100 günü değerlendirdi
Büyükşehir’in borcu 6 milyar 206 bin 733 TL
Aylık 40 Milyon TL açıkla gidiyoruz
3. Etap Raylı Sistem 1 Ağustos’ta başlıyor
12 projeyi beklemeye aldık
Kırcami el birliğiyle çözülecek

Büyükşehir...

Büyükşehir petshop eğitimi verdi

Büyükşehir petshop eğitimi verdi


6 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, petshop
sahiplerine ve hayvan severlere yönelik eğitim semineri düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi ve İl Tarım Orman Müdürlüğü işbirliği ile ASAT Genel Müdürlüğ&uu...