loader
Kepez Alışveriş Festivali konserle başladı

Kepez Alışveriş Festivali konserle başladı

Kepez Alışveriş Festivali konserle başladı
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Alışveriş Festivali, Rock müziğinin popüler gruplarından Kolpa’nın verdiği coşkulu konser ile başladı.
Popüler müziğin sevilen müzik gruplarından Kolpa, Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Alışveriş Festivali’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Kepez Belediyesi’nin tarihi çarşı kültürünü yaşatmak amacıyla hizmete sunduğu Mısır Çarşısı’nda düzenlenen Alışveriş Festivali, coşkulu bir halk konseri ile başladı. Özellikle gençlerin şarkılarını ezbere söylediği müzik gurubu, Mısır Çarşısı yanında kurulan festival sahnesinde hayranları ile bir araya geldi. Keyifli konserde en sevilen şarkılarını seslendiren gruba, genç hayranları da eşlik etti. Kepez Belediyesi hizmet binası yanında gerçekleşen etkinliğe vatandaşlardan da rekor sayıda katılım oldu. 
Kepez için her zaman en iyisi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konser sırasında eğlenen gençlere seslenerek, ‘Nasılsınız gençler, iyimi siniz? Eğleniyor muyuz? Beğendiniz mi konseri” diye sordu. Mısır Çarşısı Festivalini çok güzel bir konserle başlattıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Biz sizler için, hemşehrilerimiz için hep daha iyisini, hep daha güzelini yapmaya çalışıyoruz. Daha güzele, daha iyiye hep birlikte, hep beraber yürüyeceğiz. Kepez yeniliklerin şehri, Kepez gençlerin şehri, Kepez geleceğe umutla, heyecanla ve güzelliklerle yürüyor. Sizlerin destekleriyle. Sizler destek verdikçe, sizler daha güzel bir şehir hayal ettikçe bizde bu güzel hayallere ulaşacağız. Hepinizi çok seviyorum. Alışveriş Festivalimiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından Kolpa gurubuna çiçek verdi. 
Bir hafta devam edecek
9 Şubat Cumartesi Günü başlayan ve bir hafta boyunca devam edecek olan festival, Antalyalılara keyifli ve müzik dolu anlar yaşatacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, bölgeye hareketlilik kazandırması amacıyla esnafa söz verdiği ‘Alışveriş Festivali, Mısır Çarşısı esnafının yüzünü güldürerek bölgeye de sosyal ve kültürel bir faaliyet olarak sunuluyor.

Festival süprizlerle dolu

Coşkulu bir konser ile başlayan ve 9 Şubat- 17 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan Alışveriş Festivali için dolu dolu bir etkinlik tablosu hazırlandı. Festival kapsamında müzikli yarışmalar, çocuklar için drama etkinliği, boyama etkinliği, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları yarışları düzenlenecek. Festival süresince alışveriş yapanları sinema bileti, fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, bisiklet gibi birçok hediye bekliyor. Festivalde, indirimler, kampanyalar, yetişkinlere yönelik sanatsal etkinliklerde yer alacak.


Etiketler: Kepez Alışveriş Festivali Kepez Alışveriş Festivali Başladı mı Kepez Belediyesi Kolpa Konseri Kepez Belediyesi Alışveriş Festivali Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Emeklinin üç kuruşuna göz diktiler

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, emekli maaşlarında yüzde 5 kesintiye gidileceği ve emeklilerin bayram ikramiyelerinin kaldırılacağı yönünde hazırlıkların olduğu haberleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Emeklinin üç kuruşuna göz diktiler” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya ...

Büyükşehir’e Afrika’dan konuk geldi

Büyükşehir’e Afrika’dan konuk geldi
Akra Belediye Başkanından Başkan Böcek’e ziyaret
Afrika ülkesi Gana'nın başkenti Akra Belediye Başkanı Mohammed Adjei Sowah Antalya
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.
Antalya Büy&...

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli törenle atıldı

 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisini kazandırıyor. Alanyaspor’a marka bir değer sağlayacak spor tesislerinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıld�...