loader
KEMER’E YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

KEMER’E YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

Kemer Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında yeni parklar inşa ederken, mevcut parklarda da bakım faaliyetlerine devam ediyor.

Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi 392 ada üzerinde bulunan alana park yapımına başladı. Alanda bulunan narenciye bahçesi korunarak boş olan alanda da çocuklar için oyun parkı, aileler için oturma ve fitness aletlerinin olduğu ortamlar oluşturulacak.

Kemer’de halkın yeşil alanlarda daha fazla vakit geçirebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Kalimera Kavşağında bulunan park alanında da düzenleme çalışmaları kapsamında sulama sisteminin alt yapısını hazırlıyor.

Atatürk Caddesi’nde dolomit taşı ve kiremit irmiği kullanılarak yeniden düzenleme çalışmalarına başlayan ekipler, yıkılan büfelerin de molozlarını temizledi.


Etiketler: KEMERBELEDİYESİ PARKVEBAHÇELER AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri kalpleri ve yürekleri ısıtan anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Öğrenciler “Minik Ellerimiz, Bizim Geleceğimiz” adlı proje ile Siirt Şirvan Cumhuriyet Ortaokulu’nda ih...

Ege ve Akdeniz’de doluluk oranı yüzde 100’e çıktı.

Kara, hava ve deniz yoluyla bayram tatiline gideceklerin sayısı 20 milyona ulaştı..

Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıktı. Turizmciler bayram yaptı! Ege ve Haberin Devamı

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen 'Babalık Destek Programı' sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocuklarının Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, ...