loader
KEMER’E YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

KEMER’E YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

Kemer Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında yeni parklar inşa ederken, mevcut parklarda da bakım faaliyetlerine devam ediyor.

Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi 392 ada üzerinde bulunan alana park yapımına başladı. Alanda bulunan narenciye bahçesi korunarak boş olan alanda da çocuklar için oyun parkı, aileler için oturma ve fitness aletlerinin olduğu ortamlar oluşturulacak.

Kemer’de halkın yeşil alanlarda daha fazla vakit geçirebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Kalimera Kavşağında bulunan park alanında da düzenleme çalışmaları kapsamında sulama sisteminin alt yapısını hazırlıyor.

Atatürk Caddesi’nde dolomit taşı ve kiremit irmiği kullanılarak yeniden düzenleme çalışmalarına başlayan ekipler, yıkılan büfelerin de molozlarını temizledi.


Etiketler: KEMERBELEDİYESİ PARKVEBAHÇELER AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Teamder 2020 Yılında 20 Projeyle Yola Devam Dedi

TEAMDER 2020 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Akra Barut Otel'de gerçekleşen toplantıda yeni yönetim kurulu seçilen üyeleri ile Oluşturulan Yeni Yönetim Kurulu'nda Hakan Türe, Prof.Dr. Ahmet Arslantaş, Prof. Dr.Mustafa Gülmez, Sadi Kan, Salih Çene, Solmaz G...

Doğanın Kalbini Çekiyoruz

Doğanın Kalbini Çekiyoruz


5 yıl önce Best Haber

 Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Antalya Fuji Film katkılarıyla “Doğanın Kalbini Çekiyoruz” konulu fotoğraf çekim etkinliği Karaöz, Adrasan ve Olympos’ta gerçekleştirildi.

Necdet Yaşar (SALFOD, FİRİG, Sille Sanat Sarayı Üyesi) tarafından teme...

Alanya’da toplu ulaşımında sevindiren karar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yıllardır çözüm beklediği Kargıcak-Mahmutlar-
Alanya hattındaki ulaşım sorununu kökten çözdü. 26 halk otobüsünün Alanya Özel Halk
Otobüsleri bünyesine katılmasıyla birlikte 6 Ocak Pazartesi gününde...