loader
Kanseri sanatla yeniyorlar

Kanseri sanatla yeniyorlar

Kepez Belediyesi, Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kepez Belediye  Başkanı Hakan Tütüncü'nün yoğun gayretlerle Antalya'ya armağan ettiği Dokumapark bünyesindeki Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, çok özel sergilere kapılarını aralıyor. Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, şimdi de Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor. ‘Büyülü Fırçalar ile Hayata Bir Renk Bir Dokunuş’ ismi ile gerçekleştirilen sergide resim, gravür, seramik, taş boyama gibi farklı sanat dallarını kapsayan 100 eser yer alıyor.

Tütüncü'ye teşekkür

Memorial Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, sergiye ev sahipliği yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Hastaların hayata daha umutla tutunmasını hedefleyen proje ile birçok olumlu sonuç aldıklarını hatırlatan Özdoğan, kaygıların sanatsal faaliyetlerle önlenebileceğini bu özel etkinlikle bir kez daha ispatlandığını ifade etti. Özdoğan, kanser hastalarının özellikle tedavi süreçlerinde herhangi bir hobi ile meşgul olmalarının, hem ruh hem de beden sağlığı açısından önemli olduğunu söyledi. Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş Sergisi, 14 Nisan 2019 tarihine kadar Dokuma Modern Sanatlar Galerisi'nde gezilebilecek.


Etiketler: KEPEZ BELEDİYESİ MEMORİAL KANSER ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri devam ediyor

Karadeniz Türküleri coşturacak 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri kapsamında Zeynep Başkan, ‘Karadeniz Türküleri’konseri verecek. 

Türkiye’nin müzik kültürüyle ön plana çıkan bölgelerinden Karadeniz’in ...

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI


7 yıl önce Best Haber

ANTALYA Kumluca Belediyesi, bayat ekmeklerin israf edilmemesi ve diğer canlılara yiyecek olarak değerlendirilmesi amacıyla bayat ekmek kumbarası uygulaması başlattı.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 'Ekmeğiniz çöp değil, ihtiyacı olan canlılara ...

Kafelerin kapalı alanları da kapatıldı

Muratpaşa Belediyesi’nde pandemi haline gelen korona virüs salgınına karşı oluşturulan kriz masası,

Ümit Uysal başkanlığında toplandı. Hafta içi alınan kararlar ve uygulamaların gözden geçirildiği

toplantıda belediye işletmesi olan kafelerin kapalı alanlarının da kapatılması kara...