loader
Kanseri sanatla yeniyorlar

Kanseri sanatla yeniyorlar

Kepez Belediyesi, Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kepez Belediye  Başkanı Hakan Tütüncü'nün yoğun gayretlerle Antalya'ya armağan ettiği Dokumapark bünyesindeki Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, çok özel sergilere kapılarını aralıyor. Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, şimdi de Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor. ‘Büyülü Fırçalar ile Hayata Bir Renk Bir Dokunuş’ ismi ile gerçekleştirilen sergide resim, gravür, seramik, taş boyama gibi farklı sanat dallarını kapsayan 100 eser yer alıyor.

Tütüncü'ye teşekkür

Memorial Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, sergiye ev sahipliği yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Hastaların hayata daha umutla tutunmasını hedefleyen proje ile birçok olumlu sonuç aldıklarını hatırlatan Özdoğan, kaygıların sanatsal faaliyetlerle önlenebileceğini bu özel etkinlikle bir kez daha ispatlandığını ifade etti. Özdoğan, kanser hastalarının özellikle tedavi süreçlerinde herhangi bir hobi ile meşgul olmalarının, hem ruh hem de beden sağlığı açısından önemli olduğunu söyledi. Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş Sergisi, 14 Nisan 2019 tarihine kadar Dokuma Modern Sanatlar Galerisi'nde gezilebilecek.


Etiketler: KEPEZ BELEDİYESİ MEMORİAL KANSER ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Böcek 100 günü değerlendirdi

Başkan Böcek 100 günü değerlendirdi
Büyükşehir’in borcu 6 milyar 206 bin 733 TL
Aylık 40 Milyon TL açıkla gidiyoruz
3. Etap Raylı Sistem 1 Ağustos’ta başlıyor
12 projeyi beklemeye aldık
Kırcami el birliğiyle çözülecek

Büyükşehir...

Başkan Böcek Gazeteciler Günü’nde basınla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler
Günü’nde basın emekçileri ile buluştu. Gazetecilerin bu özel gününü kutlayan Başkan Böcek,
gazetecilerin 25 yıldır kendisine her zaman destek verdiğini ve bugünlere gelmesine ve...

Başkan Uysal, “Sadece ilçemizi zengin ettik”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sedir Mahallesi’nde düzenlenen Komşu Buluşması’nda “Biz sadece ilçemizi zengin ettik. Türkiye’ye örnek olacak bir tabloyuz” dedi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin “Muratpaşa’da kimseye gurbetlik yok” sloganıyla devam eden K...