loader
İTÜ Havacılık Günleri, 18-19 Mayıs'ta Katılımcılarına Kapılarını Açacak

İTÜ Havacılık Günleri, 18-19 Mayıs'ta Katılımcılarına Kapılarını Açacak

Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesindeki Uçak Uzay Mühendisliği Kulübü ve Havacılık Kulübü tarafından geleneksel hâle getirilmiş olan İTÜ Havacılık Günleri, 5. yılında da bitmeyen heyecanıyla bizlerle buluşuyor.

2015 yılından bugüne süregelen İTÜ Havacılık Günleri, sektörel ve sportif havacılığı bir araya getirip havacılık tutkunlarını tek çatı altında birleştirmeyi hedeflemiş bir etkinliktir. Bu amaçla hareket eden ekip her yıl yeni fikirler, değerli konuşmacılar ve giderek artan katılımcı sayısı ile kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Geçtiğimiz senelerde Kale Havacılık, TAI, Turkish Technic, ASELSAN gibi köklü şirketlerin desteğini alan etkinlik bu yıl da alanında uzman konuşmacılara ve sektörün önde gelen şirketlerine ev sahipliği yapacaktır.

İTÜ Havacılık Günleri bu yıl 17-18 Mayıs tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olup havacılık ile ilgilenen bütün katılımcıları heyecanla beklemektedir.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için ieeehacettepe.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK; WEBTEKNO.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.webtekno.com/itu-havacilik-gunleri-18-19-mayis-ta-katilimcilarina-kapilarini-acacak-h68496.html


Etiketler: HAVACILIK TÜRKİYE TEKNOLOJİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TELEVİZYONLARA UYGULANAN EK GÜMRÜK VERGİSİ KALDIRILDI

Televizyonlara Uygulanan Ek Gümrük Vergisi Kaldırıldı

Televizyon satışlarındaki düşüşün sonucunda satışları artırmak için televizyon ithalatlarında uygulanan yüzde on değerindeki gümrük vergisi kaldırıldı.

Televizyonlara uygulanan %10 değerindeki vergi, Gümrük T...

Kesintisiz Üretim İçin İnovatif Teknoloji

Endüstri 4.0’ın temelini oluşturan endüstriyel IoT sektörünün öncü markası Okyanus Teknoloji, gerçek zamanlı konum belirleme sistemi Wipelot ile sanayi işletmelerine ihtiyaç duydukları pek çok alanda özel çözümler sunuyor. Karmaşık süreçleri...

Dört Ayaklı Yerli Arazi Robotu ARAT, Arazi Testlerine Başladı

Akınsoft Akınrobotics, en kısa sürede ticari bir ürün haline getirilmesi planlanan arazi robotu ARAT'ın arazi testlerine başladıklarını duyurdu.

Akınsoft Akınrobotics tarafından tamamen yerli ve milli imkanlarla geliştirilen dört ayaklı arazi robotu ARAT’a ait bir prototip, ilk kez arazi testine ç...