loader
İranlı generalden korkutan sözler! “ABD ile savaşın eşiğindeyiz”

İranlı generalden korkutan sözler! “ABD ile savaşın eşiğindeyiz”

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami,  ve müttefikleri ile topyekün bir savaşın eşiğinde olduklarını söyledi.

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, ABD ve müttefikleri ile topyekün bir savaşın eşiğinde olduklarını söyledi.

Askeri bir törende konuşan İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Selami, İslam devriminin hiç olmadığı kadar hassas bir dönemden geçtiğini belirterek, "Düşman tüm gücünü bizimle karşı karşıya gelmek için kullanmakta. Bu süreç İslam devriminin kaderini belirleyecektir" dedi.

ABD BÖLGESEL GERİLİMİ TIRMANDIRIYOR!

ABD'nin bölgede askeri gerilimi tırmandırmaya yönelik adımlarını da değerlendiren Selami, ABD ile olası savaş ihtimali için, "Düşmanla topyekun karşı karşıya gelmenin en üst noktasında bulunuyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK;SABAH.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.sabah.com.tr/dunya/2019/05/16/iranli-generalden-korkutan-sozler-abd-ile-savasin-esigindeyiz


Etiketler: ABD DÜNYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ABD'den BMGK'ye İran çağrısı

ABD'den BMGK'ye İran çağrısı


5 yıl önce Best Haber

ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyini (BMGK) İran konusunda acil toplantıya çağırdığı belirtildi. Birleşmiş Milletler'deki (BM) diplomatik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ABD'nin BM misyonu, Güvenlik Konseyini İran konusunda pazartesi günü kapalı oturum yapmaya çağırdı.

...
 Dünya İDEX Fuarı için İstanbul’da buluşacak

Türkiye’de iş hacmi 500 milyon dolara ulaşan diş hekimliği endüstrisi, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyoneli ile İDEX İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor. Bu yıl 17’nci kez kapılarını açmaya hazırlanan fuarda yerli ve yabancı 1.000’i aşkın markanın ür&uu...

Saldırıya uğrayan milletvekili hayatını kaybetti

Arjantin'de 9 Mayıs'ta Ulusal Kongre'nin yakınında silahlı saldırıya uğrayan La Rioja eyaletinden Radikal Sivil Birlik Partisi (UCR) milletvekili Hector Olivares yaşamını yitirdi.

Buenos Aires Şehri Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, milletvekili Olivares, geçen perşembe sabah saatleri...