loader
iPhone 11'in Ortaya Çıkan Son Tasarımı da Hayal Kırıklığına Uğrattı

iPhone 11'in Ortaya Çıkan Son Tasarımı da Hayal Kırıklığına Uğrattı

Son zamanlarda kullanıcıların topa tuttuğu iPhone 11 tasarımıyla ilgili daha fazla görsel gün yüzüne çıktı. Tasarımda herhangi bir değişiklik görünmediği için kullanıcılardan gelecek olan tepkinin daha da büyüyeceği düşünülüyor.

Yeni iPhone tasarımlarının ortaya çıkmasıyla beraber çığ gibi büyüyen olumsuz eleştirilerden sonra Apple hayranları bir teori üretmişti. Hayranlar, yeni iPhone’u ellerine aldıkları zaman telefonun o kadar da kötü görünmeyeceğini düşündü fakat son çıkan görseller bunu yalanlar nitelikte oldu.

Ortaya çıkan detaylı şemaları ve olağanüstü render’ları inceleyen teknoloji tasarımcısı Ben Geskin, iPhone 11 ve iPhone 11 Max için fiziksel modeller oluşturdu. Apple’ın yeni amiral gemilerinin eldeki görüntüsüyse hayranları hiç mutlu etmedi.

Tasarımları gösterirken “Tasarıma gözünüz alıştı mı?” sorusunu soran Geskin, sorunun altına gelen kötü yorumlar arasında ezildi desek yeridir. Sorunun altına gelen 900’e yakın cevabın büyük bir çoğunluğunun da olumsuz olduğunu belirtmekte fayda var.

Tabii ki bu cevaplar arasında komik olan cevaplar da bulunuyor. En yüksek etkileşimi alan cevaplardan biri “Korkunç bir tasarım… Ayrıca çok ilginç görünüyor” olarak karşımıza çıkarken en çok beğenilen cevaplardan biri de “Steve Jobs yaşasaydı herkesi kovmuştu” oldu.

Herkesin beğenmediği nokta olarak Apple’ın kamera tercihi fazlasıyla öne çıkıyor. Apple, iPhone 11’den ilk kez bahsettiği sırada hayranları heyecanlandıran bir açıklamada bulunmuştu. Sensörlerde devasa bir gelişme yapacağını söyleyen şirketin açıklamasından sonra hayranlar fazlasıyla mutluydu ancak hiçbir Apple hayranı ‘devasa’ derken boyutun kastedildiğini düşünmüyordu.

Yeni iPhone’un kamera harici diğer değişikliklerine baktığımız zaman yeni amiral gemisinde büyük bir batarya gelişimi bekleniyor. Teknoloji devi şirket ayrıca sınıfının lideri 3D Touch teknolojisini de bu sene içerisinde terk ederek tüm ekrandan algılanabilen bir Touch ID teknolojisini kullanmayı planlıyor. Tüm bunlara ek olarak çentik tasarımda devam etmeye karar kılan Apple, çentikten kurtularak delik ekranla devam eden rakiplerinin yolundan gitmeyecek.

 

KAYNAK: WEBTEKNO.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.webtekno.com/iphone-11-in-ortaya-cikan-son-tasarimi-da-hayal-kirikligina-ugratti-h70159.html


Etiketler: iphone steve jobs ios apple kamera iphone 11 ben geskin iphone 11 max

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT BELEDİYESİ ÜRETİYOR HALKA HİZMET GİDİYOR

Üretime dayalı tasarruf ilkesiyle kent halkına hizmet veren Manavgat

Belediyesi, kullandığı sıcak asfalt, soğuk asfalt yaması ve beton büzlerini

kendi imkanlarıyla üretiyor

SOĞUK ASFALT YAMASI ÜRETEN TEK BELEDİYE

Pandemi sürecinde üreterek tasarruf etme ilkesini benimseyen Ma...

SpaceX Tarih Yazdı: Falcon Heavy, Başarılı Fırlatma Sonrası 3 Roketiyle Dünya’ya İniş Yaptı

SpaceX, bu gece Türkiye saati ile 01.15 sularında yeni bir tarih yazdı. Falcon Heavy ile ilk defa ticari göreve çıkan SpaceX, ARABSAT-6A uydusunu yörüngeye sorunsuz bir şekilde ulaştırdığı gibi 3 roketi de Dünya’ya tekrar indirdi.

Geçen sene gerçekleşen ve uzaya Tesla Roadster gö...

Toyota, 2020 Highlander İçin Alışılmışın Dışında Bir Tanıtım Filmi Yayımladı

19 Nisan'da başlayacak olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkmaya hazırlanan Toyota'nın 2020 Highlander aracı için ilginç bir tanıtım videosu yayımlandı. 200 ayrı parçanın görsel bir bütün oluşturması için özel olarak konumlandırıldığı...