loader
İddia: Apple, Yeni MacBook Pro Modellerini 2021'e Erteledi

İddia: Apple, Yeni MacBook Pro Modellerini 2021'e Erteledi

Apple'ın mevcut MacBook Pro tasarımlarının fazlasıyla eleştirilmesi nedeni ile 16 inçlik yeni MacBook Pro modellerini 2021 yılına ertelediği iddia edildi.

 

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, bu yılın başlarında yayınladığı raporda Apple’ın yakın zamanda gün yüzüne çıkaracağı ürünleri ile ilgili planlarını açıklamıştı. Son yayınladığı raporda Apple’ın yeni ürünleri ile ilgili plan değişikliğine gittiğini açıklayan Kuo, özellikle MacBook Pro serisinin ciddi bir erteleme aldığını bildirdi.

 

Macrumors tarafından aktarılan bilgiye göre Kuo, Apple’ın yeni 16 inç ekranlı MacBook Pro modelinin 2020 ya da 2021 yılına ertelendiğini iddia ediyor. Kuo, yeni MacBook Pro tasarımının 15-17 inçlik bir ekrana sahip olacağını belirtirken 32 GB RAM kapasiteli 13 inçlik bir MacBook Pro modeli gelebileceğini de ekledi.

 

Yine Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, 2020 yılının son çeyreği ya da 2021 yılının ilk çeyreğinde 10 inç ya da 12 inçlik yeni bir iPad Pro modeli tanıtacak. Yeni 6K çözünürlüklü 31.6 inçlik ekranın ise bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Gelişmiş bir görüntü kalitesine sahip olacak bu cihazın 2. ya da 3. çeyrekte duyurulması bekleniyor.

 

Apple’ın MacBook Pro modellerini ertelemesinin en büyük nedeni, mevcut MacBook Pro modellerinin tasarımındaki ciddi sorunlar. Özellikle klavye tasarımı, kullanıcılar tarafından fazlasıyla eleştiriliyor ve Apple’ın aynı klavye tasarımına sahip daha fazla ürün piyasaya sürmesinin Apple açısında işleri daha da kötüleştireceği düşünülüyor.

 

KAYNAK: WEBTEKNO.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.webtekno.com/iddia-apple-yeni-macbook-pro-modellerini-2021-e-erteledi-h66397.html


Etiketler: apple macbook pro iPhone

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ortaokul öğrencileri 'quadcopter' tasarladı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, iki yıldır robotik kodlama eğitimi alan ortaokul öğrencileri drone tasarladı.

Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulunda 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin yer aldığı projeye rehberlik eden Türkçe öğretmeni Harun Dokuyucu, gazetecilere yaptığı a...

Facebook’a Nasıl Tazminat Davası Açılır?

Facebook’un tüm dünyada neden olduğu veri ihlalleri, Türkiye’de 300 bin kullanıcının mağdur duruma düşmesine neden oldu. Peki Facebook’un bizden aldığı tüm bilgilere nasıl ulaşabilir, eğer mağdur durumdaysak Facebook’a yasal yollarla nasıl dava açabiliriz? Bu soruların cevabını bir u...

Elektronik imza yüzde 3,6 arttı

Elektronik imza yüzde 3,6 arttı


5 yıl önce Best Haber

BTK 2019’un üçüncü çeyrek verilerini yayımladı. Eylül 2019 sonu itibarıyla, 3,7 milyonu elektronik imza ve 598 bini mobil imza olmak üzere toplam 4,3 milyon sertifika oluşturuldu.

03.01.2020

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 2019 yılını...