loader
Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kar artışı imkânı getirerek modern konutların yapılmasının önünü açtığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeni parklarla güzelleştiriyor. Başkan Hakan Tütüncü döneminde mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi.

Geçtiğimiz yıl, 25 parkın yapımını tamamlayan Kepez Belediyesi, yeni yılın 2.  yeşil alan çalışmasını Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde başlattı. Yeni park,
15 Temmuz Şehitleri Caddesi’nin yanında 4 dönümlük alana inşa ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından yapımına başlanan parka, çocuk oyun mobilyaları, oturma grupları ve açık hava spor aletleri konulacak. Parkın içerisine çocuklar için çok amaçlı spor sahası da yapılacak.
Çim ekiminin ve çeşitli türde ağaç ve bitki dikiminin yapılacağı park,  bölgedeki yaşayanlar için de nefes alabilecekleri bir nokta olacak.
Çocukların spor ve oyun, büyüklerin dinlenme, mahallenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan parkın, bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kat artışı imkanı getirerek gecekonduların yerine modern konutların yapılmasını sağladığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeşil alan hizmetinde de yüzünü güldürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, yapımına başlanan bu parkla birlikte mahallede; 9’ü yeni park, 2’si tadilat ve caddelerdeki peyzaj düzenlemesi olmak üzere toplamda 65 bin m2 yeni yeşil alan üretildi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HÜSNÜKARAKAŞMAHALLESİ HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü’den sağlıklı yaşama destek

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’nin Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ‘Sağlıcakla Kal’ projesinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kepezlilere sağlıklı bir yaşam sunmak için çalıştıklarını söyledi. 

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği&rsq...

AKSU ZABITADA’DAN KURBAN DENETİMİ

AKSU ZABITADA’DAN KURBAN DENETİMİ


7 yıl önce Best Haber

Aksu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Belediye ekipleri, ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri

alırken, kurban satış ve kesim yerlerini de belirledi.

Aksu’da kurban satış noktaları, Barbaros Mahallesi Serik...

Antbirlik'in enerjisi güneşten

Antbirlik'in enerjisi güneşten


6 yıl önce Best Haber

Antbirlik 25 milyonluk Güneş Enerji Tesisi için, TEDAŞ'dan onay aldı Haberin Devamı