loader
Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Hüsnü Karakaş hem yeşil hem modern

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kar artışı imkânı getirerek modern konutların yapılmasının önünü açtığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeni parklarla güzelleştiriyor. Başkan Hakan Tütüncü döneminde mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi.

Geçtiğimiz yıl, 25 parkın yapımını tamamlayan Kepez Belediyesi, yeni yılın 2.  yeşil alan çalışmasını Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde başlattı. Yeni park,
15 Temmuz Şehitleri Caddesi’nin yanında 4 dönümlük alana inşa ediliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından yapımına başlanan parka, çocuk oyun mobilyaları, oturma grupları ve açık hava spor aletleri konulacak. Parkın içerisine çocuklar için çok amaçlı spor sahası da yapılacak.
Çim ekiminin ve çeşitli türde ağaç ve bitki dikiminin yapılacağı park,  bölgedeki yaşayanlar için de nefes alabilecekleri bir nokta olacak.
Çocukların spor ve oyun, büyüklerin dinlenme, mahallenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan parkın, bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Mahallede 65 bin m2 yeşil alan üretildi

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorunlarını çözerek ve kat artışı imkanı getirerek gecekonduların yerine modern konutların yapılmasını sağladığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, yeşil alan hizmetinde de yüzünü güldürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, yapımına başlanan bu parkla birlikte mahallede; 9’ü yeni park, 2’si tadilat ve caddelerdeki peyzaj düzenlemesi olmak üzere toplamda 65 bin m2 yeni yeşil alan üretildi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HÜSNÜKARAKAŞMAHALLESİ HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Teleferik projesi cazibe merkezi oldu

Teleferik projesi cazibe merkezi oldu


8 yıl önce Best Haber


Tünektepe 790 bin kişi ziyaret ile rekora koşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik Projesi, hizmete girdiği günden bu yana 90 bini yabancı turist olmak üzere 790 bin kişiyi zirveye taşıdı. Tünektepe, Antalya’ya gelenlerin görmeden gitmediği yeni cazibe merkezlerinde...

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA 2 KEZ KAR JESTİ

Başkan Sözen, geçtiğimiz hafta Sarılar Mahallesi’nde düzenlediği kar şenliğini,
çocuklardan gelen yoğun istek üzerine yeniden Atatürk Kültür Merkezi önünde
organize etti.
Manavgat Belediyesi, yarıyıl tatiline devam eden çocukları karla buluşturmak
i&c...

Kepez Alışveriş Festivali konserle başladı

Kepez Alışveriş Festivali konserle başladı
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Alışveriş Festivali, Rock müziğinin popüler gruplarından Kolpa’nın verdiği coşkulu konser ile başladı.
Popüler müziğin sevilen müzik gruplarından Kolpa, Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Alışver...