loader
Halit Ergenç’ten yeni proje

Halit Ergenç’ten yeni proje

Önceki gün alışveriş için Nişantaşı City’s’e giden Halit Ergenç, karşılaştığı habercilere “İlk Adım: 1919” adlı filmin ertelendiğini açıkladı.
Ergenç, Atatürk’ü canlandıracağı filmle ilgili “Üzerinde çok çalıştık ama hayata geçirmemeye karar verdik. Henüz o kıvama gelmedi, üzerinde daha çok çalışacağız” dedi. Ünlü oyuncu, bu gelişme sonrası bir başka proje için start verdiğini de sözlerini ekledi.

KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/halit-ergencten-yeni-proje-41346784

 

 


Etiketler: Halit Ergenç MAGAZİN

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ACUN'LA BULUŞTU

ACUN'LA BULUŞTU


5 yıl önce Best Haber

Acun Ilıcalı ile fotoğraf paylaşan Pascal Nouma'dan Survivor göndermesi
Yıllar önce katıldığı Survivor'da Nihat Doğan'la tartıştığı için diskalifiye edilen Pascal Nouma, yıllar sonra Acun Ilıcalı ile fotoğrafını paylaşarak eski günleri yad etti.
Bir dönem katıldı...

Genç oyuncu Doğan Bayraktar ilk dizisindeki 'sniper' rolünü sevdi

'Bordo Bereliler'e mensup Kılıç Timi'nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir'de çeşitli bölgelerde sürüyor. Kahraman askerlerin mücadelelerinin yanı sıra yaşamlarında tanık olunmayan yönleri de anlatan dizide rol alan 22 yaşındaki Doğan Bayrak...

Demet Şener-İbrahim Kutluay çiftinin boşanma davasına yayın yasağı

Eski manken Demet Şener ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın İstanbul 14’üncü Aile Mahkemesinde süren boşanma davasının görülmesine devam edildi. Gizlilik kararı bulunan ve çekişmeli olarak görülen duruşmaya Demet Şener katılırken, İbrahim Kutluay duruşmaya yine gelmedi. Yaklaş...