loader
Hakan Tütüncü deprem bölgesinde!

Hakan Tütüncü deprem bölgesinde!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyalıların yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’a gitti. Tütüncü, depremzedelere Antalyalıların geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ’daki 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yardım kampanyası başlatan Başkan Hakan Tütüncü, deprem bölgesine de giderek, incelemelerde bulundu. Akşam geç saatlerde depremde yıkılan binaların olduğu bölgeye gelen Başkan Tütüncü, yıkılan ve hasar gören binaları inceledi. Tütüncü, artçı sarsıntılardan dolayı evlerine giremeyen ve geceyi sokakta geçirmek zorunda kalan kent sakinleriyle de sohbet etti ve onlara Antalya olarak yanlarında olduklarını bildirdi.
Çadır kentleri de ziyaret eden Başkan Tütüncü, depremzedelere Antalyalıların geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tütüncü, depremzedelerin yanında
Tütüncü, deprem bölgesinde yaptığı incelemelerle ilgili sosyal medya hesabından, “Olmamız gereken yerdeyiz. Elazığ'dayız, boşaltılan mahallelerdeyiz. Hava sıfırın altında; geceyi sokakta geçirmek zorunda kalan kardeşlerimizle birlikteyiz. Antalya'nın sıcaklığını, hemşehrilerimizin duyarlılığını, kalplerindeki güzelliği getirdik. Elazığ'da depremzede kardeşlerimizin yanındayım. Burada acının ve gözyaşının tarifi yok.” paylaşımında bulundu.

Kepez’den deprem bölgesine yardım
Antalyalıların, duyarlılığını, geçmiş olsun dileklerini iletmek, moral ve motivasyon desteğinde bulunmak amacıyla Elazığ’a geldiğini belirten Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.  Depremde yaralanan kardeşlerimize, Malatyalı ve Elazığlı hemşehrilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Antalya ve Kepez olarak tüm imkanlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Belediyemizin öncülüğünde Kepez’de yardım kampanyası başlattık.  Antalyalılar, bu yardım kampanyasına güzel bir duyarlılık göstererek, Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerimizin yanında olduklarını ifade ettiler. Battaniye, ısıtıcı ve gıdadan oluşan insani yardım malzemelerimizi taşıyacak olan araçlar, Çarşamba günü saat 20.00’de Kepez’den Elazığ’a hareket edecek. Dualarımızla, kalbimizle ve yardımlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”
Başkan Hakan Tütüncü’nün deprem bölgesindeki ziyaretine Elazığlı olan Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Kaya ile geçmiş dönem Kepez Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kiştin de eşlik etti.

 


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HAKANTÜTÜNCÜ ARTÇI DEPREMZEDELER İSMAİLKAYA AHMETKİŞTİN AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Büyükşehir'den Kaş'ın Grup Yollarına Bakım.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında bozulan yollarda bakım onarım çalışmaları
yapıyor. Kaş İlçesine bağlı Sütleğen, Yuvacık, Yayla Çavdır, Yayla Palamut ve Çamköy grup
yolu daha güvenli hale getiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Da...

Akp'nin tutarsız dış politikası üreticiyi vuruyor

CHP İl Başkanı Nusret Bayar Kaş Kınık'taki domates üreticilerinin sorunlarını dinlemek için Antalya'nın Batı'sına yaptığı ziyarette, üreticilerin dertlerini dinledi.

Rusya, Türkiye'den aldığı domatesi kota doldu bahanesiyle durdurunca Akdeniz çanağındaki üreticinin zor duruma d...

ANTALYA'DA YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Hayvancılıkta maliyetlerin yüzde yetmişini yem giderleri oluşturmaktadır. Yem giderlerinin yarısını ise saman, kuru ot, yeşil ot, silaj gibi kaba yemler oluşturmaktadır. Karlı bir hayvancılık için işletmelerin kendi kaba yemlerini üretiyor olmaları uzmanlarca önemle tavsiye ediliyor. Bu anlamda Antalya İl...