loader
Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bono'yu gündemine aldı.

Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun ve genç Berke'nin önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; İyi bir sezon geçirse de Girona'nın küme düşmesine engel olamayan Bono için kulübün Katarlı sahipleriyle temasa geçen Comolli, ödeyebilecekleri en yüksek rakamı teklif etti. Oyuncunun 2. ligde oynamak istemediği ve F.Bahçe'ye sıcak baktığı aktarıldı.

MANCHESTER UNITED, CILLESEN'İN PEŞİNE DÜŞTÜ

Sarı-lacivertlilerin İspanya'daki asıl hedefi ise Barcelona'nın Hollandalı file bekçisi Jasper Cillessen'di… Ancak, İngiliz devi Manchester United'ın David de Gea'ya iyi bir yedek araması ve 30 yaşındaki kaleciyi transfer etmek istemesi bu hamleyi zorlaştırdı. Cillessen geçtiğimiz günlerde "İlk önce tatile çıkacağım. Sonra da oynayabileceğim yeni bir kulüp bulmayı umuyorum çünkü oynamak istiyorum" açıklamasıyla ayrılığını ilan etmişti.

KAYNAK;HABERLER.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberler.com/fenerbahce-bono-nun-pesinde-comolli-ispanya-ya-12061100-haberi/


Etiketler: SPOR FENERBAHÇE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN TRANSFER ŞOV.

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı

hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020

futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı

hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14...

Fenerbahçe yine geri döndü!

Fenerbahçe yine geri döndü!


7 yıl önce Best Haber

Sarı-Lacivertliler, bu sezon derbilerdeki geleneğini yine bozmadı! Dün akşam Galatasaray karşısında 4. kez bir derbide geriye düşen Kanarya, 10 kişiyle maça dengeyi getirip puan kapmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesinde dün akşam Ülker Stadı’nda Galatasaray&rsqu...

14'ÜNCÜ AVRUPA TEKVANDO POOMSAE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 14'üncü AvrupaTekvando Poomsae Şampiyonası 26 ülkeden 541 sporcunun katılımıyla başladı. Son Avrupa Şampiyonu Türkiye, Kemer'de unvanını korumak için sahneye çıkıyor.

Kemer merkezindeki Bahri Tanrıkulu Spor Sal...