loader
Antalyaspor namağlup şampiyon

Antalyaspor namağlup şampiyon

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Bayanlar 2. Lig Final ve Grup Müsabakaları Hatay'da son erdi. Turnuvaya katılan Antalyaspor U19 Bayan Sutopu Takımı namağlup şampiyonluğa ulaşarak adını 1. Lig’e yazdırdı.

BÜTÜN MAÇLARI KAZANDILAR

İlk gün Hatay Büyük Şehir Belediyespor ile oynadığı maçı farklı kazanan Antalyaspor, ikinci gün Adana temsilci Adanus ile oynadığı maçı da 14-7 kazanarak final grubuna kaldı. Final grubunda İzmir temsilcisi 9 Eylül Üniversitesi Atlantis Spor Kulübü ile zorlu bir mücadele veren sutopu takımı, maçı 8-7 kazanarak finale yükselmeyi başardı. Final müsabakasına çaprazdan bir kez daha karşılaştığı Adanus’u 13-11 yenerek şampiyon olan U19 Bayan Sutopu Takımı, Sutopu 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı.

YAŞ ORTALAMASI 16

Takımın yaş ortalamasının 16 olduğunu hatırlatan Baş Antrenör Tarkan Saçalır; “Gelecekte çok önemli başarılar elde edeceğimiz iyi bir jenerasyonumuz var. Saat 20.00’de başlayan, 22.00’de biten antrenmanları yaz kış kaçırmayan sporcularımı kutlarım. Şampiyonluğu camiamıza armağan ediyoruz” dedi.

 


Etiketler: ANTALYASPOR ANTALYA SU TOPU U19 HATAY

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MotoGP'de Marquez 4. kez şampiyon

MotoGP'de Marquez 4. kez şampiyon


7 yıl önce Best Haber

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın son yarışı Valencia Grand Prix'sinde 3. olanRepsol Honda'dan İspanyol Marc Marquez, 4. kez şampiyonluğa ulaştı.Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP'de sezonun son ayağı, İspanya'nın Valencia kentindeki 4 k...

SON DAKİKA Beşiktaş’ın başkanı belli oldu

Fikret Orman ve Hürser Tekinoktay'ın başkanlık için yarıştığı Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy sayımı sona erdi. Fikret Orman, beşinci kez Beşiktaş başkanı seçildi. Fikret Orman, seçim sonrası yaptığı konuşmada yeni dönemde daha radikal olacaklarını ...

Fenerbahçe'de dev transfer operasyonu başladı!

Kaleye Begovic, orta alana Diame ve Vilhane düşünülürken, çok yönlü bir oyuncu olan Kabore için de görüşmeler tam gaz devam ediyor.

Tonny Vilhena

Hollanda Ligi’nde Feyenoord&rs...