loader
Vezneler hafta sonu açık

Vezneler hafta sonu açık

Mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemler alan Muratpaşa Belediyesi’nin vezneleri, 25-26 Mayıs cumartesi ve pazar günü açık olacak

Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ve işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksiti ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor. Muratpaşa Belediyesi, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemlerini aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Kırcami, Dedeman, Güvenlik, Cumhuriyet, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Ali Çetinkaya ve Konuksever semt vezneleri, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında da mükelleflere hizmet verecek. Mükelleflere gecikme faizi gibi cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için vergilerini ödemeleri konusunda çağrıda bulunan Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, veznelerin hafta sonu 08.30 - 17.00 saatleri arasında açık olacağını belirtti.

KAYNAK;HABERANTALYA.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberantalya.com/vezneler-hafta-sonu-acik/441343/


Etiketler: TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Aksigorta Dijital Asistanı ile 3 milyon başarılı işlem gerçekleştirdi

Dijitalleşme stratejileri doğrultusunda Nisan 2018’de sigorta sektörünün ilk yapay zekâ uygulaması ADA’yı (Aksigorta Dijital Asistan) başlatan Aksigorta, 2 yılda 3 milyon başarılı işlem gerçekleştirdi.

Yeni nesil sigortacılık dönemini başlatan ve dijitalleşmeyle birlikte sigortacılığ...

DokumaPark’a kedi apartmanı

DokumaPark’a kedi apartmanı


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı, kuş evlerinden sonra Marul Kafa olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile birlikte 64 odalı kedi apartmanı da yaptı.

Müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı...

Tütüncü ‘sahaf çarşısı’ sözünü tuttu

Başkan Hakan Tütüncü’nün, sahaf festivalinde sözünü verdiği sahaf çarşısının yapımı başladı. Dokuma Sanat Sokağı’na, 21 dükkânın bulunduğu sahaf çarşısı kuruluyor.

Kepez Belediyesinin, kültür ve sanat adası haline getirdiği DokumaPark, mis gibi k...