loader
Vezneler hafta sonu açık

Vezneler hafta sonu açık

Mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemler alan Muratpaşa Belediyesi’nin vezneleri, 25-26 Mayıs cumartesi ve pazar günü açık olacak

Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ve işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksiti ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor. Muratpaşa Belediyesi, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlemlerini aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Kırcami, Dedeman, Güvenlik, Cumhuriyet, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Ali Çetinkaya ve Konuksever semt vezneleri, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında da mükelleflere hizmet verecek. Mükelleflere gecikme faizi gibi cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için vergilerini ödemeleri konusunda çağrıda bulunan Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, veznelerin hafta sonu 08.30 - 17.00 saatleri arasında açık olacağını belirtti.

KAYNAK;HABERANTALYA.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberantalya.com/vezneler-hafta-sonu-acik/441343/


Etiketler: TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yalnız yaşayan kişinin öldüğü 4 ay sonra ortaya çıktı

Kadıköy'deki evinde yalnız yaşayan ve kendisinden uzun süredir haber alınamayan Teoman Beysan'a ulaşamayan komşuları, evden gelen kokular üzerine polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, yaklaşık 4 ay önce öldüğü tahmin edilen Teoman Beysan'ın çürümüş...

 Tünektepe Teleferik bakıma giriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakıma giriyor. Bakım çalışmaları sebebiyle Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek.

...
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Yağmur geliyor

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğün...