loader
​Erasta Antalya talihlileri belli oldu

​Erasta Antalya talihlileri belli oldu

Eğlenceli faaliyetler eşliğinde ziyaretçilerine hediyeler kazandıran Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Aralık ayında düzenlediği kampanya kapsamında 10 kişiye toplam 10 adet Vestel marka 49” 4K UHD Smart Televizyon hediye etti.
Erasta AVM’nin içine kurulan dev ekrandaki dijital oyunu oynayarak en yüksek skoru yapan 10 katılımcının isimleri, kampanyanın sonlandığı günü takiben, www.erastam.com mikro sitesi üzerinden açıklandı. Hediye almaya hak kazananlar için düzenlenen ödül töreni ise geçtiğimiz günlerde Erasta AVM’de yapıldı. Kazananlara ödüllerini Erasta Antalya AVM müdürü Ece Yamaç Şenak teslim etti. Kampanya talihlileri, böyle bir etkinlik düzenledikleri için Erasta AVM yetkililerini tebrik ederek, AVM Müdürü Ece Yamaç Şenak’a teşekkürlerini ilettiler.


Etiketler: ERASTAANTALYA ALIŞVERİŞMERKEZLERİ SMARTTELEVİZYON DİJİTALOYUN ECEYAMAÇŞENAK AKDENİZ ANTYALYA ANTALYAHAKKINDA BESTAJANS ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği

Çalışanlarının haklarını alın teri kurumadan ödeyen Kepez Belediyesi,  çalışanlarının güvenliğine de büyük önem veriyor. Kepez Belediyesi’nde bin 965 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verilirken, bin 924 personel de sağlık taramasından geçti.

Ke...

ATSO Başkan Çetin’den “Koronavirüs” Değerlendirmesi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayatı olumsuz etkilediğini, ancak paniğe kapılmanın yararının olmadığını kaydederek “Antalya, örnek ve kararlı bir mücadel...

“Muratpaşa’mız aşk ve güzellik şehri”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hafta sonu katıldığı Yozgat ve Tunceli hemşeri derneklerinin

dayanışma gecelerinde “Muratpaşa’mız ve Antalya’mız bir aşk ve güzellik şehri” dedi.

Başkan Uysal, hafta sonu, Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Tunceli Da...