loader
Doların ateşi inmiyor! Yüksek seviyelere sabitlendi

Doların ateşi inmiyor! Yüksek seviyelere sabitlendi

Dolar/TL, dün sert yükselişe geçse de fazla kalıcı olmadı. Dün 5.80 seviyesinde seyreden dolar/TL güne 5.82 ile başladı. 

Kapalıçarşı'da 5,8170 liradan alınan dolar, 5,8190 liradan satılıyor. 6,4600 liradan alınan Avro'nun satış fiyatı ise 6,4620 lira olarak belirlendi.

Pazartesi günü kapanışta doların satış fiyatı 5,7960 lira, Avro'nun satış fiyatı ise 6,4450 lira olmuştu.

BD-Çin ticaret savaşı

Bazı yatırımcıların ABD-Çin ticaret savaşına kısa sürede bir çözüm bulunabilmesine ilişkin beklentilerini azaltmasıyla Asya piyasalarında sert yükseliş gerçekleşmişti.

5.80 bandında seyretti

Dolar/TL dün gece saatlerde 20 dakikadan kısa sürede yüzde 10'un üzerinde kayıp yaşadı ancak piyasaların açılmasıyla toparlandı ve 5.80 bandında seyretti.

Pozitif seyir

Küresel piyasalarda, ABD ile Çin'in ticaret müzakereleri kapsamında yeniden masaya oturabileceğine dair haberlerin ardından yatırımcı güvenindeki artışla pozitif seyir izleniyor.

kaynak : https://www.internethaber.com/dolarin-atesi-inmiyor-yuksek-seviyelere-sabitlendi-2045908h.htm


Etiketler: ABD ÇİN DOLAR KUR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Metrobüs turnikesinin önünde bekliyorlar! Aylık kazançları 5 bin lira

Günde 13 milyon insanın yolculuk ettiği İstanbul'da toplu taşıma durakları girişimcilerin kazanç kapısı olmaya devam ediyor. Su satıp evine ekmek götürenini mi ararsınız, sazına sözüne güvenip sanatını sergileyerek, gelir elde edenini mi? Şimdilerde bu girişimcilerin arasına geçimini Akbil&...

2023 Hedefi Enerjide En Az Yüzde 15 Tasarruf

Ocak ayının ikinci haftası Enerji Tasarrufu Haftası olarak kutlanıyor. Elektriğin daha verimli ve tasarruflu kullanılması, enerji verimliliği sayesinde oluyor. Amerikan Enerji Verimliliği Ekonomi Konseyi tarafından 2018 yılında yapılan bir çalışmaya göre, Türkiye, enerji verimliliği konusunda 25 ülke arasınd...

Plastik üretimi 2019’da miktarda yüzde 3,4 arttı

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) verilerine göre 2019 yılında plastik mamul üretimi bir önceki yıla kıyasla miktarda yüzde 3,4 artışla 9,46 milyon tona yükselirken değerde ise yüzde 2,5 düşüş ile 33,4 milyar dolar olarak gerçekle�...