loader
 CHP'nin ekonomi kurmayları sahaya iniyor: Halka anlatmamız gerekiyor

CHP'nin ekonomi kurmayları sahaya iniyor: Halka anlatmamız gerekiyor

Her hafta çarşamba günü Ankara’da yapılan Ekonomi Masası toplantısı gelecek hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek

Gündem

CHP'nin ekonomi kurmayları sahaya iniyor: Halka anlatmamız gerekiyor

Her hafta çarşamba günü Ankara’da yapılan Ekonomi Masası toplantısı gelecek hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek

23 Haziran'daki İstanbul seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ekonomi kurmayları sahaya iniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine dönük çalışmalarına başlayan CHP’de ‘Ekonomi Masası’ üyesi parti yöneticileri ve milletvekilleri, İstanbul’a giderek çeşitli temaslarda bulunacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "AKP, ekonomi ile ilgilenmesi gerekirken sandıkta kaybettiği seçimi masada kazanmanın yollarını aramaya girişti. Halka bunları anlatmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre Genel Başkan Yardımcıları Faik ÖztrakLale KarabıyıkAykut ErdoğduVeli AğbabaOrhan SarıbalFethi Açıkel ve Bülent Kuşoğlu ile milletvekilleri Akif Hamzaçebiİlhan Kesici, Abdüllatif Şener ile Çetin Osman Budak’tan oluşan heyet, İstanbul’da “ekonomik krizden en çok etkilenen” gruplarla bir araya gelecek. Her hafta çarşamba günü Ankara’da yapılan Ekonomi Masası toplantısı gelecek hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Ekonomik krizden çıkış konusunda yol haritası anlatılacak

Temaslar kapsamında, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, meyve ve sebze halleri, bazı köyler, meslek odaları ve kooperatifler ziyaret edilecek. Ekonomik krizden çıkış konusunda CHP’nin yol haritasını anlatacak partililer, Ekrem İmamoğlu’na destek isteyecek, CHP’nin belediye başkanlığını kazanması durumunda ekonomik anlamda imza atılacak değişiklikleri anlatacak.

Kötü gidişat 'sahada' gözlemlenecek

23 Haziran’a kadar İstanbul’da birçok alandan kişi ve gruplarla bir araya gelineceğini ve bu kapsamda ilk ziyaretleri Ekonomi Masası’nın yapacağını ifade eden Faik Öztrak, ekonomide yaşanan kötü gidişatı ‘sahada’ gözlemlemek istediklerini ifade etti. Öztrak, “Yurttaşlarla buluşmalarımızda onların ekonomiye dair tespitlerini ve çözüm önerilerini alacağız. Kendi önerilerimizi anlatacağız. Bir karara varıp özellikle Meclis bazında bu önerilerin takipçisi olacağız” dedi.

Ekonomik krizin etkisini en çok İstanbul’da hissettirdiğini ve bu nedenle bu kente özel ilginin gösterilmesi gerektiğini dile getiren Öztrak, “AKP, ekonomi ile ilgilenmesi gerekirken sandıkta kaybettiği seçimi masada kazanmanın yollarını aramaya girişti. Halka bunları anlatmamız gerekiyor. AKP’nin evlerdeki ‘boş tencere’ ile ilgilenmek yerine şaibe iddialarını ortaya atarak ülke gündemini bulandırmaya çalıştığını insanların bilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

KAYNAK;T24.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://t24.com.tr/haber/chp-nin-ekonomi-kurmaylari-sahaya-iniyor-halka-anlatmamiz-gerekiyor,821551


Etiketler: YERELSEÇİM CHP EKONOMİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ekonomi'ye virüs desteği sağlanmalı

Antalya Sanayici ve İş İnsanları (ANSİAD) Başkanı Akın Akıncı, Çin’de ortaya çıkan ve tüm

dünyaya yayılan koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayatı olumsuz etkilemesine

yönelik ekonomik tedbirler alınması talep etti. Koronavirüs salgınının düya ekonomisinde Haberin Devamı

Portakalda erken hasat bereketi

Portakalda erken hasat bereketi


7 yıl önce Best Haber

Portakalın kilogramı ise dalında 1 liradan alıcı buluyor.

Türkiye’de narenciye üretiminde önemli yeri bulunan Finike ilçesinde portakal hasadı erken başladı. Ülke çapında ‘Finike portakalı’yla nam salan ilçede, normalde Kasım ayı sonunda yapılan hasat, bu y�...

HEDEF  10 GW SINIRINI GEÇMEK

HEDEF 10 GW SINIRINI GEÇMEK


5 yıl önce Best Haber

Yaşanan iklimsel değişiklikler ve ekonomik sorunlarla birlikte geleceğe temiz bir çevre bırakma anlayışı, yenilenebilir enerji kaynaklarına ihtiyacı daha da artırıyor. Bu arayış içerisinde özellikle rüzgar enerjisinin sağladığı ekonomik, toplumsal ve çevreci faydalar ön plana çıkıyor. Ç...