loader
CHP HEYETİ SEL FELAKETİ YAŞANAN GAZİPAŞA’DA

CHP HEYETİ SEL FELAKETİ YAŞANAN GAZİPAŞA’DA

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Gazipaşa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Ömer Güven, İlçe yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte Kahyalar, Sarıağaç, Pazarcı mahallelerinde selden zarar gören bölgelerde vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

GEREKEN KATKIYI SUNACAĞIZ

Gazipaşa İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Kumbul, Beraberindeki heyetle birlikte Koru Bölgesi ve Kahyalar Mahallelerinde hasar gören bölgelerde incelemeler yaptılar.

Kumbul, doğal afetin geride bıraktığı yıkımın büyüklüğünü yerinde gördüğünü söyledi. Zarar gören çiftçilerimizden bilgi alan Kumbul, “Gazipaşa ilçemiz Türkiye’nin önemli seracılık merkezlerinden biri, Kâhyalar Mahallesi’nde yaşanan bu afetin ciddi hasarlar bıraktığını, tek tesellimizin can kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz oldu. CHP heyeti olarak, zarar gören üreticilerimizin yaralarının en kısa sürede sarılması için gereken katkıyı sunacaklarını, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven ile bir araya gelen CHP heyeti, afetin verdiği zarar hakkında kapsamlı bilgi alarak sel felaketi nedeni ile çiftçilerimizin yaralarının bir an önce sarılması gerektiğini, bunun içinde ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını” söyledi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Böcek, “Afetin yaşandığı ilk andan itibaren ekiplerimiz ve araçlarımızla olumsuzluklara müdahale ettik ve ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için tüm kurumlarla işbirliği içindeyiz. Bundan sonra böyle afetlerin yaşanmaması için gerekli önlemleri alacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın yanındayız" diye konuştu.

 


Etiketler: CHP AHMETKUMBUL GAZİPAŞA SELFELAKETİ MUHİTTİNBÖCEK DOĞALAFET AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

 

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 24’üncünü gerçekleştirdiği Sünnet Şöleni kapsamında 119 çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştiriliyor.

Konyaaltı Belediyesi’nin 24’ünc&uum...

Büyükşehir denizi kirleten gemilere ceza yağdırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı içerisinde yaptığı denetimlerde deniz kirliliğine neden olduğu tespit edilen 8 gemiye toplam 1 milyon 691 bin 925 lira ceza uyguladı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü, denizi kirleten gemilere göz açtırmı...

Başkan Böcek Manavgat’ı ziyaret etti.

“Sorunların çözümü için 5 yıl beklemeyeceğiz”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat ilçesinde muhtarlar ve STK
temsilcileri ile bir araya geldi. Manavgat’ın taleplerinin masaya yatırıldığını ve
değerlendirildiğini söyleyen B...