loader
Ceplerinden uyuşturucu çıkan şahıslar uyuşturucu satıcılarını yakalattı

Ceplerinden uyuşturucu çıkan şahıslar uyuşturucu satıcılarını yakalattı

Antalya'da durumlarından şüphelenilerek durdurulan iki şahsın yapılan üst aramasında ceplerinden uyuşturucu çıktı. Şahısların uyuşturucuyu aldıkları diğer şüphelileri ihbar etmeleri sonucu kendilerine uyuşturucu temin eden iki zanlı yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Salkımevler Mahallesi'nde durumlarından şüphelenilerek durdurulan H.Y. ve S.K. isimli şahısların yapılan üst aramasında H.Y.'nin cebinden 0.11 gram uyuşturucu eroin maddesi S.K.'nın cebinden 0.23 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi. H.Y.'nin uyuşturucu maddeyi T.H.N. isimli zanlıdan aldığını, S.K. isimli şahıs ise uyuşturucu maddeyi M.A. isimli şüpheliden aldığını beyan etmeleri üzerine, Salkımevler Mahallesi'nde bulunan adrese gidildi ve bahse konu her iki şahısta yakalandı. Adreste yapılan aramada uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 630 TL paraya da el konuldu.

 

Cumhuriyet savcısının talimatıyla T.H.N. ve M.A. isimli şahıslar gözaltına alınarak haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapıldı. Ayrıca şahıslar çıkarıldıkları Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Etiketler: Antalya Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’i hizmette virüs de durduramadı

Kepez Belediyesi, fen işleri yatırımlarındaki başarısını, pandemi sürecindeki kısıtlamalara rağmen 2020’de de artırarak sürdürdü.

Kepez Belediyesinin, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçmiş yıllardaki gibi 2020’de başarılı bir yatırım dönemini geride bıraktı.<...

AK Partili Vekiller ATSO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal ile Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin’in de bulunduğ...

Kepez Belediyesi’nden annelere ilk yardım eğitimi

Kepez Belediyesi, evde meydana gelebilecek kazalara karşı annelere yönelik ücretsiz  ‘İlk Yardım Eğitimi’ kursu düzenliyor. Eğitimi başarıyla tamamlayarak ilk yardım sertifikası almaya hak kazanan anneler ilk yardım çantası ile ödüllendirilecek.

Eğitim ve sağlık yatırımlarına b&u...