Antalya Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi ile Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, korona önlemleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kent merkezinde bakım onarım ve düzenleme çalışması yaptı.
ÇGD BASIN AÇIKLAMASIDIR
Gazetecilere dönük saldırılara bir yenisi daha eklendi. Güney Haberci Haber Portalı Genel Yayın Yönetmeni Ergin Çevik, dün akşam saatlerinde Antalya Aksu’da, 3 kişinin saldırısına uğradı.
Gazeteci Ergin Çevik kimliği belirsiz ü&cced...
Emekliler bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner liralık ikramiyelerle toplamda 2 bin lirayı cebine koyacak. 27-31 Mayıs'ta hesaplarda olacak emekli ikramiyelerinin tutarı 28 milyar lirayı bulacak. İşte emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi ile ilgili tüm merak edilenler.
Kepez Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısında ilçenin batısına spor salonu müjdesi geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve belediye işbirliğinde Baraj Mahallesi’nde belediyenin mülkiyetindeki alana, spor salonu yapılacak.
Kepez Belediye Meclisi’nin, Şubat ayı olağan toplantısında 21’i...
0 Yorum