loader
Polis, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak evi kumarhaneye çeviren 6 kişiye para cezası kesti

Polis, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak evi kumarhaneye çeviren 6 kişiye para cezası kesti

Antalya'da bir evde kumar oynandığına dair ihbar alan polisler, baskın düzenledi. Koronavirüs önlemlerini hiçe sayan 6 kişiler gözaltına alındı. Kumarı oynayan ve oynatan kişiye para cezası kesildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis, bir apartman dairesinde kumar oynandığına dair ihbar aldı. Eve baskın düzenleyen ekipler, içeride 6 kişinin kumar oynadığını gördü. Gözaltına alınan şahıslara para cezası kesildi.

EVİ KUMARHANEYE ÇEVİRDİLER

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bir apartman dairesinde koronavirüs nedeniyle alınan tedbirlerin ihlal edildiği ve kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Fiziki takibin ardından ekipler, dairenin kumarhaneye çevrildiğini belirledi.

İSKAMBİL KAĞIDI VE ALACAKLI LİSTESİ ELE GEÇİRİLDİ

Bunun üzerine belirlenen adrese baskın düzenleyen ekipler, kumar oynatan ev sahibi R.S. (32) ile kumar oynayan K.S. (31), T.G. (51), M.K. (48), M.Y. (43) ve Y.G.'yi (51) gözaltına aldı. Dairede yapılan kontrolde, oyun masası üzerinde çok sayıda iskambil kağıdı ve kumar alacaklarının listesinin bulunduğu kağıt ele geçirildi.

YAKALANAN ŞAHISLARA PARA CEZASI KESİLDİ

Kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye, Kabahatler Kanunu uyarınca toplam 6 bin 125 TL ceza kesildi. Kumar oynatan kişi hakkında ise 3 bin 150 TL idari para cezası uygulanırken, 'kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak' suçundan da adli işlem başlatıldı.


Etiketler: Antalya Alanya Polis155 Kaçak Kumar Koronavirüs Covid-19

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ekrem İmamoğlu’ndan sahurda taksicilere sürpriz

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftar ziyaretlerinin ardından bu kez de sahurda vatandaşlarla buluştu. Kağıthane Seyrantepe’deki İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nda yaptı. Taksici esnafıyla bir araya gelen İmamoğlu, konuşmasında, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. ‘‘...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya destek yağdı! İşte yapılan bağış miktarları

Çin'de ortaya çıkan ve ülkemizde 168 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınının yarattığı ekonomik problemlerin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz bize yeteriz Türkiye'm" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na birçok kişi...

Örnek davranış

Örnek davranış


4 yıl önce Best Haber

Sokağa çıkma yasağında Döşemealtı Belediyesi yine halkının yanında yer aldı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi ekipleri Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı süresi boyunca evde

kalmak zorunda bırakılan Döşemealtı halkına gıda kolisi dağıtımında bulundu. Sokağa çıkma yasağ...