loader
Büyükşehir Belediyesi ilçelere modern toptancı hal kompleksleri kazandırıyor

Büyükşehir Belediyesi ilçelere modern toptancı hal kompleksleri kazandırıyor

Kaş Kınık Hali'nde
hummalı çalışma
 
Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin yaş sebze meyve üretim merkezi konumunda olan Antalya'da modern toptancı hal kompleksleri inşa etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ve Alanya'nın ardından Kaş'ın Kınık Mahallesi'nde 255 milyon TL sözleşme bedelli bir hal yatırımı gerçekleştiriyor.
 

Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yavru kedi, ilk adımlarını yürüteçle attı

Edirne'de, Trakya Üniversitesi öğrencilerinin sokakta bulduğu, arka ayakları felçli olduğu için yürüyemeyen yavru kediye, oyuncak kamyonetten yürüteç yapıldı. 

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda okuyan Hatice Hale Nur Punar ve Keri...

Tütüncü ‘sahaf çarşısı’ sözünü tuttu

Başkan Hakan Tütüncü’nün, sahaf festivalinde sözünü verdiği sahaf çarşısının yapımı başladı. Dokuma Sanat Sokağı’na, 21 dükkânın bulunduğu sahaf çarşısı kuruluyor.

Kepez Belediyesinin, kültür ve sanat adası haline getirdiği DokumaPark, mis gibi k...

Suriyeli artışı !

Suriyeli artışı !


6 yıl önce Best Haber

Türkiye’deki geçici koruma kapsamındaki güncel Suriyeli nüfusu 3 milyon 585 bin 209 olarak kayıtlara geçerken, geçenyıl bu rakamın 3 milyon 576 bin 370 olduğu belirlendi.

Medya takip kurumuAjans Press, Suriyelilerle ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. ...