loader
Bursa'da Aleyna Tilki izdihamı

Bursa'da Aleyna Tilki izdihamı

Yaptığı her hareketle kendisini gündeme taşıyan sevilen sanatçı Aleyna Tilki Bursa'da büyük bir alış veriş merkezinde hayranlarıyla bir araya geldi. Tilki konserine yaklaşık 340 milyon tıklanma rekoru kıran "Cevapsız Çınlama" şarkısı ile başladı. İlk şarkıda seyirciyi coşturan Tilki daha sonra bu kadar alkışın ve çığlığın yetersiz olduğunu belirterek yaklaşık 3 ay önce çıkardığı ve 250 milyon tıklanan şarkısını söyleyerek hayranlarından büyük ilgi gördü.
Tilki'yi dinlemeye gelenler yoğun izdihamdan dolayı alışveriş merkezinin salonunu doldururken, yer bulamayanlar hizmet dışı bırakılan yürüyen merdivenlerde yer alarak Aleyna Tilki'yi dinleme imkanı buldu. Ünlü sanatçı Aleyna Tilki, sevenleriyle buluştuğu verdiği mini konserde sevenlerini coşturdu. Kendisine olan ilgiden memnun olan Tilki, yaklaşık bir saat sahnede kaldı.


Etiketler: aleyna tilki cevapsız çınlama aleyna tilki konser

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Genç oyuncu Doğan Bayraktar ilk dizisindeki 'sniper' rolünü sevdi

'Bordo Bereliler'e mensup Kılıç Timi'nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir'de çeşitli bölgelerde sürüyor. Kahraman askerlerin mücadelelerinin yanı sıra yaşamlarında tanık olunmayan yönleri de anlatan dizide rol alan 22 yaşındaki Doğan Bayrak...

Adriana Lima: Canım sevgilimle beşinci ayımız!

Lima, Metin Hara ile tanıştığı gün çekilen pozunu "Tam olarak 5 ay önce bugün tanıştım, aşkı seçtim. Yeni bir başlangıcın başlangıcı" mesajıyla paylaştı. Lima'ın bu paylaşımına hem Türk hem de dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

...
Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyu...