loader
Bilişim Vadisi, Türk teknolojisini Singapur'a taşıyor

Bilişim Vadisi, Türk teknolojisini Singapur'a taşıyor

Finans ve bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren öncü ve yenilikçi Türk firmaları, Singapur’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük FinTech Festivali’ne Bilişim Vadisi organizasyonu ve Türk Teknoloji Pavilyonu markasıyla katılıyor.
haber metninin boyutu  
haber metnini yazdır 
Dünyanın en büyük ve en etkili Finansal Teknolojiler Festivali 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşiyor. Küresel ölçekte katılımın gerçekleştiği festivalde ilk kez yer alacak olan Türk Teknoloji Pavilyonu Bilişim Vadisi tarafından koordine ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ve Sistem Global’in danışmanlığını yaptığı Türk Teknoloji Pavilyonu’nda ülkemizden 12 firma yer alıyor.


Singapur FinTech Festivali, Güneydoğu Asya ve Pasifik bölgesine açılmak isteyen firmalar için önemli fırsatlar sunuyor. Bu yıl festivale 135 ülkeden 500’e yakın kurumun ve 60.000 finansal teknoloji profesyonelinin katılması bekleniyor. Festival bu yıldan itibaren SWITCH organizasyonuyla birlikte gerçekleştirilecek. SWITCH organizasyonu kapsamında firmalarımız, Singapur ekosistemindeki teknoloji ve inovasyon merkezlerine ziyaretlerde bulunarak firmalarla birebir iletişime geçme ve iş birlikleri oluşturma imkanına da sahip olacak.


Bilişim Vadisi, festivalin ilk günü akşamında Türk Teknoloji Pavilyonu’na dahil olan firmalarımızın diğer ülke firmalarıyla eşleştirilmesi ve bağlantı kurmalarını kolaylaştırmak amacıyla bir çalışma toplantısı organize ediyor. Toplantıya Türk yetkililerin yanı sıra Singapur Ticaret ve Endüstri Bakanı’nın da katılması bekleniyor.


Türk Teknoloji Pavilyonu’nda yer alan firmalar şu şekilde: 32Bit, Albaraka Türk Insha ve Alneo, Astav Yazılım, Bankalararası Kart Merkezi (BKM), Enqura, Finartz, FTech Labs, Macellan, Kuveyt Türk Architecht Bilişim ve Türkiye İş Bankası Softtech.

 

KAYNAK: https://www.cnnturk.com/kultur-sanat/bilisim-vadisi-turk-teknolojisini-singapura-tasiyor


Etiketler: Bilişim Vadisi İstanbul Singapur

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sema Moritz’le aşka dair

Sema Moritz’le aşka dair


5 yıl önce Best Haber

Antalya’nın en yeni kültür merkezi Türkan Şoray’da, müzikseverler 14 Şubat Sevgililer Günü

konserinde ‘taş plak sesli kadın’ Sema Moritz’le “AŞK’a dair” bir yolculuğa çıktı. Muratpaşa Belediye

Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümr...

Yufka Ekmeğinden Fırın Ekmeğine

Yufka Ekmeğinden Fırın Ekmeğine


6 yıl önce Best Haber

Bir alışveriş esnasında un çeşitlerinin sergilendiği bölüme bakarken yeni çıkan  ürünleri gördüm. Evde ekmek yapmak isteyenler için üretilmişti onlar. “Nerelerden nerelere geldik” dedim içimden. Biz zaten evde pişirilen ekmeklerle büyümemiş miydik! Bu yeni ...

Uluslararası göç filmleri festivali

Maruz kaldıkları insanlık dışı koşullar sebebiyle doğduğu ve büyüdüğü toprakları terk etmek zorunda kalan milyonlarca göçmene kucak açan Türkiye, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı tematik film festivaline ev sahipliği yapacak. 2011 yılından beri bu anlamda desteğini hiç ...