loader
Başkan Uysal, “Sadece ilçemizi zengin ettik”

Başkan Uysal, “Sadece ilçemizi zengin ettik”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sedir Mahallesi’nde düzenlenen Komşu Buluşması’nda “Biz sadece ilçemizi zengin ettik. Türkiye’ye örnek olacak bir tabloyuz” dedi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin “Muratpaşa’da kimseye gurbetlik yok” sloganıyla devam eden Komşu Buluşmaları bu hafta Doğu ve Güneydoğu Anadolu günüyle Sedir Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Türk halk müziğinin büyük ismi Belkıs Akkale’nin sahne aldığı etkinliğe gerek mahalle sakinlerini gerekse Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan gelerek Antalya’nın barış, dostluk ve kardeşlik ikliminin parçası olan çok sayıda Antalyalı da katıldı. 
Yöreye özgü içli köfte ve çiğ köftenin ikram edildiği Komşu Buluşması’nda Başkan Uysal’a eşi Ümran eşlik ederken CHP ve İYİ Partili yöneticiler, belediye meclis üyesi adayları da yer aldı.  
Sahnede çocuklarla birlikte türkü söyleyen Belkıs Akkale, daha önce Muratpaşa Belediyesi’nin Yöreler Renkler Festivali’nde sahne aldığını belirterek yeniden Muratpaşa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yöreler Renkler Festivali’nin Komşu Buluşmalarıyla mahallelerde devam etmesinin Anadolu’nun seslerine sahip çıkılması açısından önemli olduğunu belirten Akkale, Başkan Uysal’ı kutladı, teşekkür etti. 
Akkale’nin konuşması sırasında etkinliğini düzenlendiği parka gelen Başkan Uysal’a yoğun ilgi vardı. Zaman zaman yürümekte dahi zorlanan Başkan Uysal, komşularının birlikte fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı, herkesle tek tek ilgilendi.  Başkan Uysal’ın konuşma öncesi, Belkıs Akkale’yle seslendirdiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerden biri olan Yemen Türküsü ise büyük alkış aldı. 
Başkan Uysal, konuşmasında, Komşu Buluşmalarının Muratpaşa’da ve Antalya’da bütün insanların kenetlenmesinin eseri olduğunu söyledi. Bu kenetlenmenin belediyecilik alanında da temel hizmetlerden sosyal hizmetlere birçok başarıyı sağladığını belirten Başkan Uysal, “Biz sadece ilçemizi zengin ettik. Türkiye’ye örnek olacak bir tabloyuz. Umarım, bütün Türkiye bir gün Muratpaşa olur ve bütün belediyeler sizlerin her kuruş verginizi size geri döndürmek için elinden gelen her şeyi yapar” diye konuştu. 
Konuşmanın ardından Sedir Mahallesi Muhtarı Hasan Kahraman ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu hemşeri dernekleri Başkan Uysal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür çiçeği takdim etti. 


Etiketler: Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Muratpaşa Belediyesi Komşu Buluşmaları Muratpaşa komşu buluşması etkinliği Komşu buluşmaları Belkıs Akkale Antalya konseri Doğu ve Güneydoğu Anadolu hemşeri dernekleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kemer’e dünya çapında arıtma tesisi


Altı arıtma üzeri amfi tiyatro

Büyükşehir Belediyesi Kemer’e dünyanın en modern arıtma tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvadı. Altı arıtma üstü yaşam alanı ve açık hava tiyatrosu şeklinde tasarlanan proje Kemer’e çok yakışacak. 

K...

ÇALKAYA TAPULARI DAĞITILDI

ÇALKAYA TAPULARI DAĞITILDI


7 yıl önce Best Haber

Aksu’nun 25 yıllık Çalkaya Mülkiyet sorununun çözülmesinin ardından 35 bin kişiye tapuları dağıtıldı. Pazar günü Antalya mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sembolik olarak 7 kişiye tapusunu verirken, pazartesi günü de Aksu’da tören düzenlendi. Çalkaya Tap...

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı

Başkan Türel'in Yeni yıl Mesajı


8 yıl önce Best Haber

Sevgili hemşerilerim,Güzel şehrimiz Antalya'nın her alanda büyük bir değişim ve gelişim gösterdiği, hizmet ve yatırım rekorlarıyla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. 
Antalya'nın bir ucundan diğerine 2018 yılında 1 milyar 847 milyon TL'lik dev yatırım bütçesiyle vizyon projele...