loader
Başkan Uysal, asker eğlencesinde

Başkan Uysal, asker eğlencesinde

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi gençlerinden Nurullah Boğa’nın asker eğlencesine katıldı. 
“Komşularım” diye seslendiği Muratpaşa sakinlerinin her özel gününde yanında olan Başkan Uysal, Güzeoluk Mahallesi’nden Azize ve Ramazan Boğa çiftinin oğulları Nurullah için düzenlendiği asker eğlencesine katıldı. Bir düğün salonunda düzenlenen gecede Başkan Uysal, yeni asker olacak Nurullah’a ‘Hayırlı tezkereler’ dileğinde bulundu. 
Türklerin tarihte asker millet olarak anıldığını belirten Başkan Uysal, bunun kökeninde oba kültürünün yattığını söyledi. Oba kültürününkişisel menfaatleri bir kenara bırakıp toplumun menfaatlerinin düşünülmesi olduğunu belirten Başkan Uysal, “Biz bu kültüre sahip olduğumuz i tarihte çok sayıda devlet kurduk. Devlet de sonuçta obanın genişletilmiş, daha organize hale getirilmiş şeklidir. Nurullah da, inşallah güle güle gidecek ve vatani görevini en işi şekilde yapacak” diye konuştu. 
Başkan Uysal, Nurullah’ın anne ve babasına da oğullarının vatani görevini en iyi şekilde yapacağına ve çakı gibi bir Mehmetçik olacağına inandığını söyledi, “Allah kavuştursun” dedi. 
 


Etiketler: Başkan Uysal asker eğlencesinde Antalya asker eğlencesi Ümit Uysal asker eğlencesine katılımı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den büyük bir yol yapımı daha

Kepez Belediyesi, Masa Dağı bölgesinde zorlu yeryüzü şekillerini ortadan kaldırarak bir yol daha açıyor. Bölgenin kuzeyinde 25 metre genişliğinde ve 3 km uzunluğundaki imar yolunun açılmasına başlandı.

Kepez Belediyesi, 2B (orman vasfını yitirmiş hazine arazileri) ile ilgili mülkiyet problemi...

Antalya’ya balıkçılar çarşısı müjdesi

Başkan Hakan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası arazisinde 14 bin m2’lik alana

içerisinde balık restoranları ile satış tezgâhlarının olacağı balıkçılar çarşısı ile

doğal ürünlerin satılacağı semt pazarı inşa edeceklerini açıkladı.

Kepez Beledi...

Yaz ayları için mevsimlik çiçek dikimleri başladı

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında, kentin daha estetik görünmesi için yeşil alan, refüj, kavşak, park ve çocuk parklarında yaz ayları için mevsimlik bitkilerin dikimlerine başladı. Kentin muhtelif noktalarında yeşil alan...