loader
Başkan Esen’den Ulucan ve Köten’e ziyaret..

Başkan Esen’den Ulucan ve Köten’e ziyaret..

Başkan Esen’den Ulucan ve Köten’e ziyaret.. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’a ve İlçe Kaymakamı Kamil Köten’e iade-i ziyarette bulundu. Çalışmalarında başarılar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İlçe genelini kucaklayıcı çalışmalara imza atan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu çalışmaları sırasında kendilerini yalnız bırakmayan idarecilere de her fırsatta teşekkür ediyor. Başkan Semih Esen, son olarak Antalya İl Emniyet Müdürü Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’a ve Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten’e iade-i ziyarette bulundu.

EMNİYET GÜÇLERİMİZ HEP YANIMIZDA İlk olarak Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ı ziyaret eden Başkan Semih Esen, "Sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağım. Antalya Türkiye'nin en önemli şehirlerden biridir. Halkımızın can, mal ve huzur güvenliği için emniyet teşkilatımızın önemli bir sorumluluğu var. Antalya'mızı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizi sizlerin de katkısıyla en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu anlamda Konyaaltı Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız.” dedi. İl Emniyet Müdürü Ulucan ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e teşekkür etti.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ İl Emniyet Müdürlüğü sonrası Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten’i ziyaret eden Başkan Semih Esen, “Konyaaltı çok güzel bir ilçe. Bize düşen ilçemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yürütmek, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaktır. Göreve başladığım andan itibaren çalışma arkadaşlarımız, kurumlarımız, kuruluşlarımız, vatandaşlarımız bizleri güzel karşıladılar. Bu konuda duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu anlamda özellikle İlçe Kaymakamımız Sayın Köten’in desteğini göreve geldiğim ilk günden itibaren hissettim. İnanıyorum ki Konyaaltı’mız için birlikte güzel projelere imza atacağız.” dedi.

Başkan Semih Esen’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten,“Sayın Başkanımıza ziyaretleri nedeni ile teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı aralıksız yürüteceğimizden hiç şüphem yok. Kendisine tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu.


Etiketler: ANTALYA AKDENİZ KONYAALTI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

 

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 24’üncünü gerçekleştirdiği Sünnet Şöleni kapsamında 119 çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştiriliyor.

Konyaaltı Belediyesi’nin 24’ünc&uum...

Büyükşehir Mobil Tır’ı Günnercik Şenliği’nde

Büyükşehir Mobil Tır’ı
Günnercik Şenliği’nde
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Tır’ı Gazipaşa’nın Toroslar Günnercik Yayla
Şenliği’nde park etti. Halk, Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför, Mobil Sağlık ve
ilkyardım am...

Başkan Topaloğlu, ilçedeki çalışmaları denetledi

Topaloğlu, Korona virüse karşı sürdürdükleri çalışmaların yanı sıra, ilçedeki diğer hizmetleri de aksatmadan yapmaya devam edeceklerini söyledi. Çamyuva Mahallesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, pazar giriş ve çıkışlarındaki kontroll...